Vibroplater av høy kvalitet

1/3/2023

På utkikk etter en vibroplate til arbeidsplassen? Her i Ankerløkken fører vi SAES vibroplate-serie. Laget av høy kvalitet får SAES HST-vibroplate jobben gjort! Les mer om vibroplatene fra SAES nedenfor, og se de største fordelene med en vibroplate på arbeidsplassen lenger nede.

Vibroplate til hydrauliske gravemaskiner og traktorer

SAES var blant de første som la til dobbel eksenter på vibroplatene. Vibroplaten monteres enkelt på ulike kjøretøy med hydrauliske funksjoner. Deriblant kan den kobles til traktorer og gravemaskiner. Vibroplatene kan leveres med en mekanisk rotasjonsenhet på 2x90 grader. I tillegg kombinerer den høye frekvenser med en sterk sentrifugalkraft. Resultatet er en optimal komprimering av grunnen.

Vibroplate passer godt i bratte skråninger og tøffe terreng

I forhold til andre vibroplater er serien fra SAES godt egnet for arbeid i bratte skråninger, grøfter og annet tøft terreng der det er behov for et komprimerende verktøy. Vibroplatene fra SAES er et godt alternativ for deg som jobber med komprimering av jord, komprimering av grøfter, fyllinger, skråninger og diker. I tillegg kan du med vibroplater utføre arbeid der vanlige maskiner ikke kan benyttes. Eksempelvis ved løsne frosne og klebrige materialer, kjøring av spunt og mer.

Om du ønsker noe ekstra tilleggsutstyr er det mulig å montere enten en spuntklype eller en stopleadapter.

Bruk av en vibroplate kommer med flere fordeler

  1. Raskere arbeid: Vibroplater kan komprimere store mengder materialer på kort tid, noe som fører til raskere arbeid og redusert arbeidstid.
  2. Bedre resultat: Ved å skape en jevn overflate kan vibroplaten gi bedre og mer nøyaktige resultater enn manuell komprimering.
  3. Mindre manuelt arbeid: Ved å bruke en vibroplate til gravemaskin kan man unngå tungt manuelt arbeid som å bruke en manuell komprimeringsmaskin.
  4. Allsidighet: Vibroplaten kan brukes på en rekke materialer og i ulike anleggsprosjekter.

Lyst til å høre mer om vibroplatene fra SEAS? Snakk med oss! Vi i Ankerløkken hjelper deg å finne frem til den beste løsningen for ditt prosjekt!

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss