HjemProdukter

Dynaset

Dynaset er en av markedets beste leverandører av blant annet kompressorer, generatorer og vannpumper for bruk i anleggsbransjen. Vi har levert maskiner fra Dynaset i mange år og har god kjennskap til deres produkter.

Smarte løsninger og innovativ teknologi

Dynaset produseres i Finland og regnes som en av markedets beste leverandører av hydrauliske generatorer, høytrykksvannpumper og kompressorer. Dynaset har stort fokus på hensiktsmessig bruk av ny og innovativ teknologi. Maskinene produseres av dyktige teknikere som kjenner funksjonaliteten svært godt. Dette åpner for muligheten til å bruke teknologien på helt nye måter.

Kontakt oss ved spørsmål om Dynaset. Du finner vår kontaktinformasjon her.

Stort produktutvalg

Hos Ankerløkken Equipment får du det du trenger for å få jobben utført raskt, effektivt og med godt resultat. Fra Dynaset leverer vi blant annet:

Hydraulisk mekanikk

Det hydrauliske utstyret fra Dynaset konverterer mobile maskiners hydrauliske energi slik at strøm, høytrykksvann, trykkluft, magnetisk kraft og vibrasjoner kan produseres på stedet. Dermed vil maskinene kunne produsere energi uansett hvor de måtte befinne seg og være til nytte for alle som arbeider i anleggsbransjen. Utstyret kan enkelt installeres på mobile maskiner, som gravemaskiner og lifter eller i trange utstyrsrom. Maskinene er sikre i drift og forsyner deg med kraft av høy kvalitet.

Ønsker du mer informasjon om produkter fra Dynaset? Kontakt oss her for mer informasjon.

Kompressor

HKR-serie hydrauliske skruekompressorer fra Dynaset konverterer den hydrauliske kraften i maskinen kontinuerlig trykkluft.
Les mer

HSP Lensepumper

Dynaset HSP-serie nedsenkbar pumpe (hydraulisk drevet) konverterer maskinens hydrauliske kraft til pumpekraft med høyt volum. Den nedsenkbare pumpen produserer fra 800 l / min opp til 20.000 l / min vannføring, avhengig av modell.
Les mer

HPW Vannpumpe

Dynasets HPW-serie med hydraulisk drevne vannpumper konverterer maskinens hydrauliske kraft til pumping av høytrykksvann. Høytrykksspyleren har verdens beste forholdet mellom effekt og størrelse.
Les mer

MAG Magnet

Dynasets hydrauliske magnet HMAG er en perfekt løsning for metallhåndtering og håndtering av skrap. På skrapverft, rivningsområder og andre arbeidsplasser kan en skrapmagnet begynne å samle inn materiale umiddelbart, du trenger bare å koble den til en kran, gravemaskin eller annet kjøretøy som er på plass med hydraulikk.
Les mer

Hydraulisk Generator

Med Dynasets hydrauliske generator HG har du alltid tilgang til strøm uansett hvor du er, i gravemaskinen, båten eller hvor som helst.
Les mer

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss