Hvorfor du burde velge Furukawa til å pigge fjell

1/3/2023

Innebærer arbeidet ditt å pigge fjell?

Arbeid med eksempelvis infrastruktur, grunnforhold eller fjerning av ustabile steinpartier er gode eksempler på når det vil være aktuelt å pigge fjell.

Krevende jobber i forbindelse med å pigge fjell krever også kvalitetsutstyr. Her i Ankerløkken fører vi pigghammere fra Furukawa. Furukawa er verdens ledende produsent av pigghammere og annet utstyr for bygg- og anleggsbransjen, og har et godt rykte for høy kvalitet og pålitelighet.

Hvorfor velge Furukawa til å pigge fjell?

Her er noen mulige grunner til å velge Furukawa for å pigge fjell.

  1. Ytelse: Furukawa pigghammere er kjent for å ha høy ytelse og effektivitet, og kan være et godt valg for å øke produktiviteten og redusere arbeidstiden i fjellpigging-prosjekter.
  2. Holdbarhet: Furukawa pigghammere er bygget for å tåle tøffe arbeidsforhold og har en lang levetid, noe som kan bidra til å redusere kostnadene på lang sikt.
  3. Enkelt vedlikehold: Furukawa pigghammere er utformet for å være enkle å vedlikeholde og reparere, noe som kan bidra til å minimere nedetid og øke effektiviteten i prosjektet med å pigge fjell.
  4. Sikkerhet: Furukawa pigghammere er utstyrt med flere sikkerhetsfunksjoner som beskytter operatøren og gir en tryggere arbeidsplass.
  5. Miljøvennlig: Furukawa har også utviklet miljøvennlige pigghammere som bruker mindre energi og gir mindre støy og vibrasjoner, noe som kan være viktig for å redusere miljøpåvirkning når du pigger fjell.

Intervall med pigging

Vi vil også gjerne trekke frem viktigheten av piggeintervall. Opp gjennom årene har vi snakket med mange aktører som pigger fjell, og flere blir overrasket når vi forteller dem at optimal piggetid er 20-30 sekunder av gangen. Dette fører til at resonansekurven som bygges opp brytes, og med det unngår du faren for at tilkoblingsdeler ryker under piggingen. Bare slipp knappen etter 20-30 sekunder og fortsett deretter fra der du slapp!

Vi hjelper deg å finne riktig pigghammer for ditt prosjekt

Det er imidlertid viktig å merke seg at valget av pigghammer og annet utstyr avhenger av spesifikke behov og krav i hvert prosjekt, og det kan være lurt å konsultere en ekspert eller en leverandør for å finne ut hvilke alternativer som passer best for din spesifikke situasjon.

Her i Ankerløkken er vi eksperter på utstyr for å pigge fjell. Snakk gjerne med oss om ditt prosjekt så kan vi anbefale en pigghammer som egner seg for jobben!

Som kunde av oss kan du dra nytte av at vi er en relativt liten bedrift. Hos oss kommer du lett i kontakt med riktig person!

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss