Hjem

Våre leverandører

Auger Torque

Jordborene fra Auger Torque er av høyeste kvalitet. Borene kan festes på alt fra minigravere og gravemaskiner til kompakt- og minilastere. Takket være unike detaljer som smidde ører, låste bolter, planetgir og hydraulisk motor fra den amerikanske produsenten Eaton, har jordborene lang holdbarhet og stor presisjon samtidig som de er trygge å operere.

Les mer

Malaguti

Malaguti srl produserer og eksporterer alle typer gravemaskinutstyr over hele verden, fra jordkompaktering, til boring og pæling for bygge- og grunnarbeidssektoren, og videre til skogbrukssektoren med stubbefresere og borevinner.

Les mer

Dynaset

Dynaset er en av markedets beste leverandører av blant annet kompressorer, generatorer og vannpumper for bruk i anleggsbransjen. Vi har levert maskiner fra Dynaset i mange år og har god kjennskap til deres produkter.

Les mer

Difco

Difco har siden 1980-tallet vært markedsleder på utstyr for produksjon av torv. Difco produserer utstyr som er bygd for å vare lenge.

Les mer

FRD Furukawa

Japanske Furukawa er verdens ledende produsent av hydrauliske slaghammere, med over 140 års erfaring innen gruvedrift. Selskapet har særskilt kompetanse på hydrauliske produkter og produksjon av blant annet slaghammere og demoleringsutstyr.

Les mer

Simex

Simex er leverandør av asfalt- og betongfreser, kompaktorplate og -hjul, knuse- og sikteskuffer samt grus- og asfaltutleggere. Simex asfaltfres for gravemaskin er et ideelt produkt for fresing av asfalt og betong.

Les mer

Junttan

Junttan, som er leverandør av ExcaDrill, tilbyr et helt nytt og innovativt drillkonsept basert på å tilkoble borapplikasjon på gravemaskin. Å bytte fra skuffen til bortårnet kan gjøres på under fem minutter. Borapplikasjonen fra ExcaDrill muliggjør dermed høyere produktivitet og mindre nedetid i byggeprosjektet.

Les mer

Spraystream

Spraystream håndterer støvproblemer rundt om i hele verden. Våre innovative teknologier gjør oss til markedsleder innen industriell støvkontroll.

Les mer

A-Gripen

A-gripen er vår egen serie sorterings- og entreprenørklype. Klypene har en kraftig og stabil konstruksjon, som kan brukes sammen rotortilt.

Les mer

Yamamoto

Yamamoto hydraulisk fjellsplitter er ideell for splitting av harde berg og fjerning av fjell, kontrollert og helt uten vibrasjon, steinsprut og støy. Splitteren kan monteres fra en kran eller på en standard gravemaskin, for åpne groper og sjakter, eller monteres på en tilpasset bæremaskin for horisontal tunneldrift.

Les mer

Gomaco

Gomaco leverer blant annet kantstøpemaskiner til fortau. Gomacos designfilosofi er basert på at deres maskiner skal ha allsidighet. Metoden sørger for en effektiv og god utførelse av glidestøpte kantsteiner, banketter, midtdelere etc. til ulike prosjekter.

Les mer

Saes

SAES HST-komprimatorserie er kjent for å være av høy kvalitet og får jobben gjort. SAES var blant de første som tilføyde komprimatorene med dobbel eksenter.

Les mer

Lucky

Ankerløkken Equipment AS tilbyr Lucky grusharper. De er utformet for å sortere ulike materialer på arbeidsplassen. Med en fjærbelastet og fleksibel konstruksjon, passer den like godt for store som små hjullastere og gravemaskiner.

Les mer

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss