Hjem

Service og deler

Ankerløkken Equipment formidler salg av tilleggsutstyr og redskaper til anleggsbransjen.

Vi er forhandler av blant annet Furukawa slaghammere og demoleringsutstyr, ExcaDrill borapplikasjon, Gomaco kantstøpemaskiner, Simex asfaltfres, Duztech støvdempingsutstyr og Yamamoto hydraulisk fjellsplitter. For at våre kunder skal være sikre på at produktene de kjøper av oss vil være fungerende og skape verdi for dem i mange år fremover, legger vi også stor vekt på service og reservedeler.

Kontakt oss ved behov for service eller reservedeler.

Utstyr og reservedeler til følgende produkter:

Har du kjøpt produkter fra oss eller har behov for reservedeler til produkter vi leverer? Vi fører reservedeler til følgende produsenter:

Du kan lese mer om vårt effektive delelager her.

Service og rutinemessig vedlikehold av anleggsmaskiner og -utstyr

Vi har et stort verksted og delelager under samme tak i Bjørnerudveien 17, 1266 Oslo. Vi tilbyr kvalitetsservice og har kvalifisert personell til å utføre service, både ved vårt verksted og ute i felt. Jevnlig service bidrar til å øke levetiden på dine anleggsmaskiner, og sørger for at mindre slitasje avdekkes og kan utbedres før det blir nødvendig med kostbare utskiftninger. Les mer om hva vi tilbyr innen service og hvorfor regelmessig vedlikehold vil være hensiktsmessig her.

Spett til de fleste typer slaghammere

I tillegg til å levere slaghammere av høy kvalitet fra anerkjente produsenter, kan vi levere spett til de fleste typer slaghammere på markedet. Vi leverer standardspett, men også spesialspett etter ønske og behov. Les mer om våre spett på denne siden, eller ta kontakt for mer informasjon.

Spett til de fleste typer slaghammere.

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss