HjemProdukter

Simex

Italienske Simex er leverandør av asfalt- og betongfreser, kompaktorplate og -hjul, knuse- og sikteskuffer samt grus- og asfaltutleggere.

I det raskt-skiftende markedet som er i dag, er Simex en leverandør du kan stole på. Simex baserer sin produksjon og salg på det uforutsette og potensielle ønsker fra kundene.

Simex - produkter med overlegen holdbarhet

Produktene fra Simex er anerkjent for sin overlegne holdbarhet, samt en eksellent utforming som optimaliserer for kostnadseffektiv drift med flere fordeler for både leverandør og brukere. Under produksjon fokuserer Simex på å løse spesifikke tekniske problemer som kan oppstå ved ulike applikasjonsscenarioer.

Den italienske produsenten følger konstant med på hva som skjer i markedet.

Simex designer løsninger for spesifikke utfordringer

Simex sine produkter er designet til å løse problemer for de mange maskinene de er kompatible med. Produksjonen bunner ut i at Simex skal kunne være en ekte teknisk støttespiller for alle deres kunder. Kontinuerlig investering i forskning og utvikling er en av grunnpilarene i Simex sin suksess, samt kvaliteten i produksjonen av deres produkter.

Selv om Simex har bistått med mange gode produkter gjennom flere tiår, søker bedriften kontinuerlig etter nye innovative løsninger for å smidiggjøre arbeidsprosessen ytterligere for sine målgrupper.

Hos oss i Ankerløkken Equipment finner du asfalt- og betongfreser, rotasjonsfreser, grøftefreser, sikteskuffer, knuseskuffer, Rumble Strip Grinder og Rail Planner fra Simex.

Vår erfaring strekker seg helt tilbake til 1926 og hvor vi kontinuerlig har utviklet oss til å bli spesialister på produkter og utstyr til entreprenørbransjen, deriblant Simex sine produkter. Med solide leverandører som Simex i ryggen kan vi levere et bredt spekter av produkter til noen av markedets beste priser og kvalitet.

Vi distribuerer produkter fra hele verden og som alle er ledende innenfor sine produksjonsområder. Vi arbeider prinsipielt med eksklusive avtaler for Norge med våre leverandører.

Du kan også besøke våre lyse, trivelige lokaler i Bjørnerud Næringspark, hvor vi har kontorer og et stort kombinert delelager og verksted.

Kontakt oss for mer informasjon om Simex og deres anerkjente produkter

Sikteskuff

Simex sikteskuff er utviklet med et nytt, patentert system som muliggjør enkel justering av endefraksjonen uten unødvendig dødtid. Sikteskuffen monteres enkelt på gravemaskinen, og kan leveres i ulike størrelser.
Les mer

Knuseskuff

Knuseskuffen fra Simex er et godt verktøy for deg som har prosjekter hvor det er behov for å håndtere store mengder masse på stedet.
Les mer

Rotasjonsfres

Rotasjonsfres fra Simex er effektiv og nøyaktig, og gir minimalt med vibrasjon til nærliggende områder.
Les mer

Grøftefres

Simex har designet grøftefres tilpasset graving av harde overflater. Dette inkluderer eksempelvis arbeidsoppgaver tilknyttet fresing av materialer som asfalt, betong eller tele.
Les mer

Rumble Strip Grinder

En ny «3 i 1»-løsning fra Simex som enkelt lager rumlefelt på asfalterte veier.
Les mer

Rail Planer

Simex Rail Planer for fresing av trikkeskinner og jernbanespor.
Les mer

Asfaltfres og betongfres

Simex leverer svært allsidige og funksjonelle asfalt- og betongfresere for gravemaskin. Freserne er ideelle for alle prosjekter hvor asfaltdekker skal fjernes helt eller delvis.
Les mer

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss