HjemProdukter

Simex

Den italienske Simex er leverandør av asfalt- og betongfreser, kompaktorplate og -hjul, knuse- og sikteskuffer samt grus- og asfaltutleggere. Simex asfaltfres for gravemaskin er et ideelt produkt for fresing av asfalt og betong.

Simex er anerkjent for sine innovative produkter som opp gjennom årene har vært banebrytende for flere bransjer som krever høyeffektiv produksjon i sitt daglige arbeid. Selv om Simex har bistått med mange gode produkter gjennom flere tiår, søker bedriften kontinuerlig etter nye innovative løsninger for å smidiggjøre arbeidsprosessen ytterligere for sine målgrupper.

Hos oss i Anerkløkken Equipment finner du asfalt- og betongfreser, rotasjonsfreser, grøftefreser, sikteskuffer, knuseskuffer, Rumble Strip Grinder og Rail Planner.

Vår erfaring strekker seg helt tilbake til 1926 og hvor vi kontinuerlig har utviklet oss til å bli spesialister på produkter og utstyr til entreprenørbransjen, deriblant Simex sine produkter. Med solide leverandører som Simex i ryggen kan vi levere et bredt spekter av produkter til noen av markedets beste priser og kvalitet. Vi distribuerer produkter fra hele verden og som alle er ledende innenfor sine produksjonsområder. Vi arbeider prinsipielt med eksklusive avtaler for Norge med våre leverandører.

Kontakt oss for mer informasjon om Simex og deres anerkjente produkter!

Du kan også besøke våre lyse, trivelige lokaler i Bjørnerud Næringspark, hvor vi har kontorer og et stort kombinert delelager og verksted.

Sikteskuff

Simex sikteskuff er utviklet med et nytt, patentert system som muliggjør enkel justering av endefraksjonen uten unødvendig dødtid. Sikteskuffen monteres enkelt på gravemaskinen, og kan leveres i ulike størrelser.
Les mer

Knuseskuff

Knuseskuffen fra Simex er et godt verktøy for deg som har prosjekter hvor det er behov for å håndtere store mengder masse på stedet.
Les mer

Rotasjonsfres

Rotasjonsfres fra Simex er effektiv og nøyaktig, og gir minimalt med vibrasjon til nærliggende områder.
Les mer

Grøftefres

Simex har designet grøftefres tilpasset graving av harde overflater. Dette inkluderer eksempelvis arbeidsoppgaver tilknyttet fresing av materialer som asfalt, betong eller tele.
Les mer

Rumble Strip Grinder

En ny «3 i 1»-løsning fra Simex som enkelt lager rumlefelt på asfalterte veier.
Les mer

Rail Planer

Simex Rail Planer for fresing av trikkeskinner og jernbanespor.
Les mer

Asfaltfres og betongfres

Simex leverer svært allsidige og funksjonelle asfalt- og betongfresere for gravemaskin. Freserne er ideelle for alle prosjekter hvor asfaltdekker skal fjernes helt eller delvis.
Les mer

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss