Hjem

Les siste nytt fra oss

21/11/2022
ExcaDrill til dagbrudd
Trenger du bor til dagbrudd? Unikt for bortårn fra ExcaDrill er hvordan utstyret kan festes direkte på gravemaskinen. Les mer her!
Les mer
21/11/2022
5 fordeler med å bruke pigghammer istedenfor sprenging
Det finnes mange fordeler ved å bruke pigghammer istedenfor sprenging. Les om 5 av dem her!
Les mer
21/11/2022
Hvilken skuff skal du velge til gravemaskinen?
I denne artikkelen har vi listet våre ulike applikasjoner for gravemaskin og hjullaster og deres mest fremtredende fordeler.
Les mer
21/11/2022
Fordelene med å leie utstyr til anlegget
Det finnes faktisk en rekke fordeler med å bruke innleid utstyr. Her har vi listet noen vanlige årsaker til at leie av utstyr kan være bedre enn kjøp.
Les mer
25/10/2022
Slik fungerer sorteringsskuffer
Smarte sorteringsskuffer gjør arbeidet på byggeplassen både enklere og mer effektivt. Les mer om funksjonen til en sorteringsskuff og populære leverandører her.
Les mer
24/5/2021
Boretårn fra Excadrill effektiviserer arbeidsprosessene
Boretårn fra ExcaDrill gir mer effektivt borearbeid, og forenkler anleggsarbeid betraktelig. Les mer om hvorfor du bør velge ExcaDrill her.
Les mer
10/5/2021
Skreddersydd anleggsutstyr
Ankerløkken Equipment har alltid kunden i fokus og leverer produkter tilpasset konkrete behov. Vi kan tilby skreddersøm i samarbeid med leverandørene våre.
Les mer
26/4/2021
Derfor skal du se på slagenergi når du velger slaghammer
For å velge en slaghammer med tilstrekkelig kapasitet, er det ikke nok å se på vekt. Les om viktigheten og betydningen av slagenergi og spettdiameter her.
Les mer
12/4/2021
Våre applikasjoner til gravemaskin
Ankerløkken Equipment fører et bredt produktsortiment med applikasjoner for gravemaskiner. Les mer om noen av applikasjonene her.
Les mer
29/3/2021
Forhandler av kvalitetsprodukter fra Simex
Italienske Simex er ledende på spesialmaskiner for anlegg og industri. Vi er forhandler av et bredt utvalg gravemaskinskuffer, freser og andre applikasjoner.
Les mer
15/3/2021
Effektiv skogrydding med produkter fra Cangini
Ankerløkken Equipment er leverandør av produkter fra den italienske kvalitetsleverandøren Cangini Benne. Les mer om deres produkter for skogrydding her.
Les mer
1/3/2021
Vi veileder deg i valg av anleggsutstyr
Ankerløkken Equipment har lang erfaring som forhandler av utstyr til norsk anleggsbransje. Vi gir god veiledning og oppfølging rundt våre produkter.
Les mer

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss