Hjem

Les siste nytt fra oss

24/5/2021
Boretårn fra Excadrill effektiviserer arbeidsprosessene
Boretårn fra ExcaDrill gir mer effektivt borearbeid, og forenkler anleggsarbeid betraktelig. Les mer om hvorfor du bør velge ExcaDrill her.
Les mer
10/5/2021
Skreddersydd anleggsutstyr
Ankerløkken Equipment har alltid kunden i fokus og leverer produkter tilpasset konkrete behov. Vi kan tilby skreddersøm i samarbeid med leverandørene våre.
Les mer
26/4/2021
Derfor skal du se på slagenergi når du velger slaghammer
For å velge en slaghammer med tilstrekkelig kapasitet, er det ikke nok å se på vekt. Les om viktigheten og betydningen av slagenergi og spettdiameter her.
Les mer
12/4/2021
Våre applikasjoner til gravemaskin
Ankerløkken Equipment fører et bredt produktsortiment med applikasjoner for gravemaskiner. Les mer om noen av applikasjonene her.
Les mer
29/3/2021
Forhandler av kvalitetsprodukter fra Simex
Italienske Simex er ledende på spesialmaskiner for anlegg og industri. Vi er forhandler av et bredt utvalg gravemaskinskuffer, freser og andre applikasjoner.
Les mer
15/3/2021
Effektiv skogrydding med produkter fra Cangini
Ankerløkken Equipment er leverandør av produkter fra den italienske kvalitetsleverandøren Cangini Benne. Les mer om deres produkter for skogrydding her.
Les mer
1/3/2021
Vi veileder deg i valg av anleggsutstyr
Ankerløkken Equipment har lang erfaring som forhandler av utstyr til norsk anleggsbransje. Vi gir god veiledning og oppfølging rundt våre produkter.
Les mer
15/2/2021
Gjenvinning av materialer på anleggsområdet
Ankerløkken Equipment fører produkter som gjør det enklere å gjenvinne materialer på stedet. Les mer om våre produkter for en mer miljøvennlig byggeplass.
Les mer
1/2/2021
Effektiv splitting av bergmasse med utstyr fra Ankerløkken
Med bergsplittere kan du splitte opp stein og fjell uten sprengstoff, og uten å risikere for mye forstyrrelse på nærliggende områder og konstruksjoner.
Les mer
18/1/2021
Innovativ hydraulisk teknologi fra Dynaset
Ankerløkken Equipment har vært stolt leverandør av produkter fra Dynaset i mange år. Les mer om Dynaset og deres innovative, hydraulisk drevne produkter her.
Les mer
21/12/2020
Helhetlig utstyrsleveranse for anleggsbransjen
Ankerløkken Equipment er forhandler av maskiner og utstyr til norsk anleggsbransje og industri. Les om vår helhetlige utstyrsleveranse her.
Les mer
16/12/2020
Julehilsen 2020
Gledelig jul Desember er som kjent tiden for å se tilbake på året som har gått, og forberedelse til det nye.
Les mer

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss