Grunnleggende informasjon om hydrauliske hammere

1/3/2023

En hydraulisk hammer er en mekanisk enhet som brukes til å utføre oppgaver som å knuse betong, knuse fjell og lignende, ved hjelp av en intens høytrykksstrøm av olje. Når hammeren aktiveres, presser oljen gjennom en sylinder og skaper et høyt trykk. Trykket brukes til å bevege et stempel frem og tilbake, som så leverer et kraftig slag, via et spett, til den ønskede overflaten.

Fordelene med en Hydraulisk Hammer

Det er mange fordeler med å bruke en hydraulisk hammer i anleggsbransjen. For det første gir denne teknologien muligheten for en mer effektiv og rask brytningsprosess sammenlignet med tradisjonelle metoder. I tillegg gir den presisjon og kontroll over slaget, noe som bidrar til å minimere risikoen for skade på omgivelsene eller tilfeldig ødeleggelse av andre bygningsdeler.

En annen viktig fordel er at hydrauliske hammere er mer miljøvennlige enn tradisjonelle sprengningsmetoder. Deres nøyaktige og kontrollerte drift reduserer mengden av støv og støy som genereres under brytningsprosessen, og deres avfall er også enklere å håndtere og fjerne.

Flere hydrauliske hammere er også kjent for sin unike slitestyrke og levetid. Med en hydraulisk hammer fra de virkelig store aktørene som Furukawa vil du ved bruk av service kunne ha den i evig tid. Selv den dag i dag leverer vi i Ankerløkken reservedeler til hydrauliske hammere som er helt fra 80/90 tallet!

Bruk i Ulike Bransjer

Hydrauliske hammere brukes bredt i mange bransjer, inkludert bygg og anlegg, vei- og brobygging, gruveindustrien og offshore drilling. Deres fleksibilitet og kapasitet til å utføre en rekke oppgaver med høy effektivitet gjør dem til en viktig del av mange store prosjekter.

Vedlikehold og Sikkerhet ved hydrauliske hammere

Det er viktig å sørge for at en hydraulisk hammer vedlikeholdes regelmessig for å sikre at den fungerer optimalt og reduserer risikoen for skade. Dette inkluderer å sjekke hammerens tilstand, og bytte ut slitedeler og slanger når det er nødvendig. Det er også viktig å følge alle sikkerhetsregler når man arbeider med en hydraulisk hammer, inkludert å bruke verneutstyr og sørge for at arbeidsområdet er sikkert.

Spørsmål å stille seg selv ved kjøp av Hydraulisk hammer

  1. Hvilken type hydraulisk hammer passer best for mitt prosjekt?
  2. Hva er den anbefalte kapasiteten for min gravemaskin eller annet utstyr?
  3. Hva er garanti- og levetid?
  4. Er det mulig å prøve ut den hydrauliske hammeren før jeg bestemmer meg for å kjøpe?
  5. Hva er inkludert i prisen (tilbehør, vedlikehold, etc)?
  6. Hva er leveringstiden?
  7. Hva er støttenivået etter salg (teknisk støtte, reservedeler, etc)?

Oppsummert

Alt i alt er en hydraulisk hammer noe som burde være på plass under tunge anleggsprosjekter. Det gir en mer effektiv, presis og kontrollert metode for å bryte ned harde overflater, samtidig som det beskytter miljøet og reduserer risikoen for skade. Så hvis du jobber i en bransje som krever tunge brytningsprosesser, bør du definitivt vurdere å investere i en hydraulisk hammer.

Kommer du til Ankerløkken når du trenger en hydraulisk hammer hjelper vi deg gjerne å besvare spørsmålene ovenfor. Det viktigste for oss er at du får utstyret du har behov for. Vi er eksperter på å finne de beste løsningene for våre kunders prosjekter og bruksområder.

Erfaringsmessig vet vi at flere leverandører slutter å levere deler etter en modell har nådd en viss alder. Vi kan også være behjelpelige med å skaffe deler til hydrauliske hammere fra andre merker enn vi selv fører. Snakk gjerne med oss om du trenger hjelp med utskifting av deler.

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss