HjemProdukter

FRD Furukawa

Japanske Furukawa er verdens ledende produsent av hydrauliske slaghammere, med over 140 års erfaring innen gruvedrift. Selskapet har særskilt kompetanse på hydrauliske produkter og produksjon av blant annet slaghammere og demoleringsutstyr.

Borrigger

Opplev forbedrede arbeidsforhold med en oppgradert hytte der nesten alt kan kontrolleres. Med borrigger fra Furukawa har operatøren det mer komfortabelt og er samtidig mer produktiv.
Les mer

FMP multigrab

Multifunksjonell grabb for variert bruk og håndtering av forskjellige materialer.
Les mer

FDG rivnings- og sorteringsklype

FDG har et stort bruksområde og kan håndtere mange ulike typer materialer. Rivings- og sorteringgrabben, kan brukes til nesten alt du kan tenke deg innenfor rivning og sortering, sortering og håndtering av byggeavfall, samt sortering og håndtering av gjenvinningsmateriale.
Les mer

VR-serie stålsaks

RD stålsaks brukes til rivning av komplette stålkonstruksjoner, så vel som for reduksjon på bakken i støperier, avfallsdeponier og -gjenvinning. De kan monteres på gravemaskiner fra 2,5 til 110 tonn enten på stikka eller bommen.
Les mer

VM-serie multiknuser

Dette er verktøyet for kutting av betongkonstruksjoner, stålprofiler og separering av armeringsjern. Alle modeller er utstyrt med hydraulisk rotasjon og kan derfor anvendes i primær, så vel som i sekundær rivning.
Les mer

VMX-serie

VMX-22ER er en multifunksjonell knuser egnet for gravemaskiner 21 – 30 tonn og kan brukes for primær, sekundær- og selektiv rivning takket være det raske kjeveskiftsystemet.
Les mer

V-system multisaks/-knuser

FRD Multisaks/-knuser er det viktigste verktøyet for enhver jobb. Utformingen med dobbel sylinder tillater en stor kjeveåpning for denne vektklassen.
Les mer

VS-serie sekundærknuser

På grunn av den vinklede formen er FRD VS ideell for sekundær demolering samt å knuse armerte betongelementer.
Les mer

VXB-serie

VXB- og VXS-modellene er designet for gravemaskiner fra 1,5 til 30 tonn. Kompakt design, stor kjeveåpning og høy knusekraft er bare tre fremragende funksjoner i denne serien.
Les mer

VX-serie primærknuser

FRD VX-serie er et primær rivningsverktøy for demolering av betongkonstruksjoner og for å kutte gjennom armeringsstål.
Les mer

Stor serie med lav vekt og høy ytelse

Furukawas nye FXJ-serie er en helt ny hammerserie hvor sideboltene er erstattet med et monoblokksystem.
Les mer

Mellomstor serie for bæremaskin 3,5–12,0 tonn

Furukawa F6LN og F9LN gir deg høy slagkraft i en liten hammer. Disse hammerne er svært stabile og driftssikre. Dette gjør dem også svært populære i markedet.
Les mer

Liten serie for bæremaskin 0,5–7,0 tonn

Furukawas minste serie med slaghammere er laget for bæremaskiner på 0,5–7 tonn.
Les mer

Slaghammere

Furukawa har årelang erfaring med slaghammere og demoleringsutstyr, og leverer produkter som egner seg svært godt for norske forhold. Ankerløkken har vært norsk leverandør av Furukawa slaghammere siden 1982. Dermed har vi også opparbeidet oss høy kompetanse på deres produkter.
Les mer

Slaghammere og demoleringsutstyr

Furukawa slaghammere og demoleringsutstyr monteres på gravemaskiner og benyttes i stor grad til anleggsarbeid, rivning og pukkverk. Ankerløkken Equipment fører også reservedeler til produktene, og bistår med service.
Les mer

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss