Velg pigghammere fra Ankerløkken Equipment

16/4/2020

Hos Ankerløkken Equipment leverer vi flere typer pigghammere fra kvalitetssikre og anerkjente produsenter.Se vårt utvalg av slaghammere og demoleringsutstyr fra Furukawa her.

Pigghammerens bruksområder

En pigghammer brukes hovedsakelig til å pigge fjell-, berg- eller steingrunn, samt store steinmasser. En pigghammer monteres på en gravemaskin, og drives av maskinens hydraulikk-kraft. Bruksområdene varierer basert på størrelse og styrke. Når en pigghammer skal festes på en gravemaskin, er det viktig at man vet hvor stor kapasitet gravemaskinen har og hva som kreves for å drive hammeren. Er du usikker på hvilken type du kan bruke til ditt utstyr og ditt spesifikke prosjekt? Ta kontakt med Ankerløkken Equipment her, vi vet hva slags utstyr du trenger.En pigghammer er et uvurderlig verktøy i etterkant av sprenging av bygnings- eller steinmasse. Ved å benytte en kvalitetssikker pigghammer kan man bryte opp fundament, betong eller stein på en presis og effektiv måte. Ankerløkken Equipment leverer pigghammere fra produsenten og leverandøren Furukawa, som fører et bredt utvalg demoleringsutstyr for bygg- og anleggsbransjen. De har et stort utvalg rivningsutstyr, blant annet sakser, knusere, kuttere og klyper til gravemaskin.

Velg pigghammere fra Ankerløkken Equipment!

Ankerløkken Equipment leverer produkter til alle prosjekter og virksomheter. Hvis du behøver pigghammere til ditt arbeid, enten for små eller store oppdrag, kan vi tilby veiledning og support for bruk av utstyr. Trykk her for å kontakte oss på våre nettsider, eller ring oss på nummer 22 88 12 00.

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss