Velg slaghammere fra Ankerløkken Equipment

16/4/2020

Hos Ankerløkken Equipment leverer vi flere typer slaghammere fra kvalitetssikre og anerkjente produsenter.Se vårt utvalg av slaghammere og demoleringsutstyr fra Furukawa her.

Slaghammerens bruksområder

En slaghammer brukes hovedsakelig til å pigge fjell-, berg- eller steingrunn, samt store steinmasser. En slaghammer monteres på en gravemaskin, og drives av maskinens hydraulikk-kraft.Slaghammerens bruksområder varierer basert på størrelse og styrke. Når en slaghammer skal festes på en gravemaskin, er det viktig at man vet hvor stor kapasitet gravemaskinen har og hva som kreves for å drive slaghammeren. Er du usikker på hvilken type slaghammer du kan bruke til ditt utstyr og ditt spesifikke prosjekt? Ta kontakt med Ankerløkken Equipment her, vi vet hva slags utstyr du trenger.En slaghammer er et uvurderlig verktøy i etterkant av sprenging av bygnings- eller steinmasse. Ved å benytte en kvalitetssikker slaghammer kan man bryte opp fundament, betong eller stein på en presis og effektiv måte.Ankerløkken Equipment leverer slaghammere fra produsenten og leverandøren Furukawa, som fører et bredt utvalg demoleringsutstyr for bygg- og anleggsbransjen. De har et stort utvalg rivningsutstyr, blant annet sakser, knusere, kuttere og klyper til gravemaskin, i tillegg til slaghammere.

Velg slaghammere fra Ankerløkken Equipment!

Ankerløkken Equipment leverer slaghammere til alle prosjekter og virksomheter. Hvis du behøver slaghammere til ditt arbeid, enten for små eller store oppdrag, kan vi tilby veiledning og support for bruk av utstyr. Trykk her for å kontakte oss på våre nettsider, eller ring oss på nummer 22 88 12 00.

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss