Velg pigghammere fra Ankerløkken Equipment

16/4/2020

Hva er en pigghammer?

En pigghammer er den eldste applikasjonen for transportmidler. Første pigghammeren som ble produsert var Krupp Hm 400 i 1967, hvorav patenten var klar allerede i 1963. Siden den tid har det fortsatt å bli produsert nye og stadig mer effektive pigghammere. En pigghammer er og vil fortsette å være en viktig bidragsyter på anleggsplasser som kan benyttes til å knuse, dekonstruere, grave, oppdeling av stein, grøfter, fundament-arbeid og mer. Etter mer enn 60 år med erfaring, har pigghammerne i dag flere fordeler. Deriblant selv-smørende systemer, dempet lyd og vibrasjon, justeringsmuligheter, energigjenvinning og ikke minst et enda mer holdbart design.

Vi leverer pigghammere fra Furukawa

Ankerløkken Equipment leverer pigghammere fra produsenten og leverandøren Furukawa, som fører et bredt utvalg demoleringsutstyr for bygg- og anleggsbransjen. De har også et stort utvalg rivningsutstyr, blant annet sakser, knusere, kuttere og klyper til gravemaskin. Pigghammer kan fås i mange ulike størrelser. Den store og mellomstore serien til Furukawa er svært allsidig og kan benyttes til flere formål. Begge serier med pigghammere er bygget på samme måte, med robust stabilitet og driftssikkerhet.

Pigghammerens bruksområder

En pigghammer brukes hovedsakelig til å pigge fjell-, berg- eller steingrunn, samt store steinmasser. En pigghammer monteres på en gravemaskin, og drives av maskinens hydraulikk-kraft. Bruksområdene varierer basert på størrelse og styrke. Når en pigghammer skal festes på en gravemaskin, er det viktig at man vet hvor stor kapasitet gravemaskinen har og hva som kreves for å drive hammeren. Er du usikker på hvilken type du kan bruke til ditt utstyr og ditt spesifikke prosjekt? Ta kontakt med Ankerløkken Equipment her, vi vet hva slags utstyr du trenger. En pigghammer er et uvurderlig verktøy i etterkant av sprenging av bygnings- eller steinmasse. Ved å benytte en kvalitetssikker hammer kan man bryte opp fundament, betong eller stein på en presis og effektiv måte.

Velg pigghammere fra Ankerløkken Equipment!

Hos Ankerløkken Equipment leverer vi pigghammere fra Furukawa, som er verdens desidert største og ledende produsent av hydrauliske slaghammere. Se vårt utvalg av slaghammere og demoleringsutstyr fra Furukawa her.

Med solide leverandører i ryggen kan vi levere et bredt spekter av pigghammere til noen av markedets beste priser og kvalitet.

Spesialist med lang erfaring

Ankerløkken ble etablert i 1927 på Hamar, og drev med salg av egenproduserte brøyteskjær og veihøvler fra Ankerløkken Mekanisk Verksted, samt produkter til landbruk. På den tiden var Statens Vegvesen en av våre største kunder.

Fra 1951 begynte Ankerløkken å importere utstyr for salg, i tillegg til egenprodusert utstyr, også mye rettet mot entreprenør bransjen.

I dag, snart 90 år senere er produktene i hovedsak rettet mot entreprenørbransjen med økende vekt på miljørettet utstyr. Vi har som hovedbase virksomheten på Bjørnerud i Oslo. I tillegg av forhandlere som dekker Vestlandet og deler av nord Norge.

Velg pigghammer fra Ankerløkken

Ankerløkken Equipment leverer produkter til alle prosjekter og virksomheter. Hvis du behøver pigghammere til ditt arbeid, enten for små eller store oppdrag, kan vi tilby veiledning og support for bruk av utstyr. Trykk her for å kontakte oss på våre nettsider, eller ring oss på nummer 22 88 12 00.

Du kan også besøke vårt delelager og verksted i våre lokaler på Bjørnerud Næringspark for å se våre produkter fysisk, men også komme i kontakt med våre kyndige medarbeidere som kan veilede deg til rett pigghammer for dine arbeidsoppgaver.

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss