Dette bør du tenke på ved bruk av pigghammer til minigraver

1/3/2023

Jobber du på en anleggsplass er du sikkert godt kjent med bruken av pigghammer til pigging og bryting av fjell og betong. Med mange ulike størrelser har du også flere muligheter når det kommer til arbeid med pigghammere.

Med hammer fra Furukawa som kan festes på minigraveren kan du enkelt å bryte opp hardt fjell, betong eller asfalt – også i vanskelige og trange områder.

Selv om en pigghammer i seg selv gir minigraveren økt kraft og effektivitet når den skal utføre pigging eller bryte opp harde materialer, vil du med pigghammer fra Furukawa kjenne på enda bedre og kontrollert kraft.

Hva bør du tenke på når det kommer til hammer for minigraver?

Har du ikke brukt en pigghammer på minigraver før? Her får du en rask oppsummering med hva du burde tenke på!

Det er flere ting man bør være oppmerksom på når man bruker en pigghammer på en minigraver, deriblant:

  1. Sikkerhet: Det er viktig å sørge for at minigraveren er slått av og at det ikke er noen personer i nærheten når man skifter ut eller fester verktøy som hammer. Man bør også bruke verneutstyr som vernebriller, hørselvern og vernehansker for å beskytte seg selv mot skader.
  2. Korrekt montering: Pigghammeren må monteres korrekt for å unngå skader på minigraveren eller pigghammeren. Handler du pigghammer hos oss viser vi deg gledelig hvordan du monterer på plass den nye pigghammeren. 
  3. Korrekt bruk: Vi regner med at du er klar over bruksområde til pigghammeren, men for å være på sikre siden nevner vi følgende: Man bør ikke bruke pigghammeren for å bryte opp materialer som er for myke eller for skjøre, da dette kan føre til skader på minigraveren eller pigghammeren. Du bør også unngå å bruke pigghammeren for å bore eller grave, da dette ikke er dens primære formål.
  4. Vedlikehold: Pigghammeren må vedlikeholdes etter anbefalingene i brukermanualen for å sikre at den fortsetter å fungere som den skal. Dette inkluderer å holde den rengjort, smøre den og bytte ut slitt eller skadet utstyr.

Hva koster en pigghammer til minigraver?

Prisen på en pigghammer til minigraver kan variere avhengig av flere faktorer, som for eksempel størrelsen, vekten, merket og kvaliteten på pigghammeren. Hos oss er vi opptatt av å finne de beste løsningene for deg som kunde. Dette inkluderer også at vi gjør det vi kan for at pristilbudet skal være så gunstig som mulig for ditt bruk og behov.

Pigghammer til minigravere er også ofte mer økonomiske å leie eller kjøpe enn større størrelser og kan være en mer hensiktsmessig løsning for mindre prosjekter eller prosjekter med begrenset budsjett.

Har du behov for en pigghammer som kan monteres på en minigraver? Her på Ankerløkken har vi kvalitetssikre og robuste pigghamre fra Furukawa, også til minigravere.

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss