Yamamoto – fremtidsrettet hydraulisk bergsplitting

19/3/2020

Den første store bergsplitteren fra Yamamoto ble satt i drift i 1981, og siden den gang har Yamamoto levert bergsplittere til fornøyde kunder verden over. De store fjellplitterne fra Yamamoto er de største på markedet, og tilfredsstiller alle krav til produktivitet og presisjon. Anlegg&Transport: Hamrer videre – på 22. året

Kraftig splitter med høy presisjon

Yamamotos bergsplitter baserer seg på et hydraulisk trykk innenfra. Trykket driver ut en midtkile mellom to sidekiler, som fører til at stein og fjell knekker. Trykket utvides mot veggene i et ferdigdrillet borehull, og materialet spaltes når trykket overstiger materialets styrke. Bergsplitteren kan monteres på både kran og gravemaskin for åpne groper eller sjakt, og på en spesialisert bærer for horisontal bergsplitting til for eksempel tunneller. Denne metoden sørger for at berget sprekker kontrollert.

Bergsplitting uten sprengstoff, støy og vibrasjoner

De vanligste metodene for utgraving av hard stein og fjellsider er eksplosiver og store slaghammere. Etterhvert har det blitt flere restriksjoner på sprengning, og ofte er det ikke mulig å bruke slaghammere på grunn av vibrasjoner som kan skade andre konstruksjoner i nærheten, støybegrensninger i området, eller at fjellet er for hardt til å brytes. Yamamoto bergsplittere tilbyr en ny og alternativ metode for effektiv utgraving av store mengder hardt berg uten vibrasjoner, støy, steinsprut og forurensning, og uten å måtte ty til eksplosiver.

Skånsomt mot nærmiljøet

Bergsplittere fra Yamamoto utfører et kontrollert og trygt presisjonsarbeid. Det gjør at Yamamoto er ideelt for oppdrag hvor det må tas ekstra hensyn til konstruksjoner i nærheten, eller der det er begrenset hvor mye støy og støv som kan være i nærheten av arbeidsplassen. Fordi utgravninger kan utføres uten steinsprut fra eksplosjoner eller annen sikkerhetsrisiko, kan steinsplittere fra Yamamoto brukes kontinuerlig, og uten at annet arbeid må opphøre på arbeidsplassen. Det gjør også bergsplitteren til det perfekte valget for arbeid som skal utføres i byer eller andre tettbygde områder, fordi den er trygg, effektiv og ikke påvirker miljøet på og rundt arbeidsplassen.Bergsplitteren fra Yamamoto er både kraftig, effektiv og kan utføre arbeid på selv de hardeste berg – samtidig som den er skånsom mot områdene rundt arbeidsplassen. Dette er grunnen til at den regelmessig blir brukt verden over i utfordrende og viktige bygge- og infrastrukturprosjekter. Blant annet har Yamamoto bergsplitter blitt brukt ved Guangzhou-Shenzhen-Hong Kong Express Rail Link, Bangalore Metro Railway Project og Akaiwa Tunnel i Japan – for å nevne noen.

Ankerløkken Equipment er stolt forhandler av produkter fra Yamamoto

Vi i Ankerløkken Equipment vet at dette er et allsidig og solid produkt, som alltid sørger for at du får utført jobben på en tilfredsstillende måte. Derfor er vi i Ankerløkken Equipment stolt av å ha inngått en avtale med Yamamoto om rettighet for salg av deres produkter.Les mer: Ankerløkken har inngått avtale med YamamotoVi kan også utføre service og vedlikehold på produkter fra Yamamoto. Vårt delelager har reservedeler, dersom det er behov for dette. Det viktigste for oss er at du har et produkt som fungerer, i dag og i lang tid fremover.Lurer du på noe om produktene til Yamamoto? Ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema, eller ring oss på nummer 22 88 12 00. Har du behov for reservedeler? Send en mail til vårt delelager på e-post delelager@ankerlokken.no.

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss