Vi veileder deg i valg av anleggsutstyr

1/3/2021

Vi har lang erfaring i bransjen og mye kunnskap om produktene til våre leverandører – dermed har vi også gode forutsetninger for å anbefale utstyr som optimaliserer din drift.

Vi gir deg trygghet i valg av produkter

Anleggsutstyr er langsiktige investeringer, og derfor ønsker man gjerne å utforske mulighetene som finnes for å være trygg på at valget man tar er rett. Denne prosessen er vi gjerne en del av. Vi kan bistå med alt fra å kartlegge behov til å finne produkter som dekker disse. Samtidig har vi kunnskapen til å forklare hvorfor vi anbefaler akkurat dette utstyret. Med det håper vi at vi kan gjøre valget litt enklere.At vi samarbeider med bransjeledende leverandører er selvfølgelig en ekstra trygghet for kundene våre. Har vi valgt å inngå samarbeid med en leverandør, er det fordi vi vet at de leverer høy kvalitet og har produkter som egner seg for norske forhold og norsk anleggsbransje. Samtidig holder vi oss til enhver tid oppdatert på innovasjoner og nye produkter leverandørene våre, og markedet forøvrig, tar frem. Dermed kan vi hele tiden utvikle vår produktportefølje og gi kundene våre et godt og bredt produkttilbud.Les mer om noen av våre leverandører her.

God kontakt med kundene våre

For en god og tilpasset leveranse, vektlegger vi god kommunikasjon med alle kunder. Vi leverer utstyr til små og store bedrifter og entreprenører, og gir samme gode oppfølging uansett om du bestiller en enkelt slaghammer eller et parti med anleggsutstyr. At vi er en forholdsvis liten bedrift gjør at vi kan bygge opp et tett og godt forhold til kundene våre. Vi har mange lojale kunder, og tror at god og personlig oppfølging er en viktig årsak til dette.I tillegg til å være en tillitsvekkende rådgiver i innkjøpsfasen, tilbyr vi naturligvis god oppfølging så lenge du har utstyr fra oss. Det innebærer at vi er tilgjengelige for spørsmål, kan yte service over telefon samt at vi holder et omfattende delelager for maksimal levetid på alt utstyr. Ofte kan vi skaffe deler til utstyr over natten, og det er noe kundene setter pris på.Vi er stolte av våre langvarige kundeforhold. Se hva noen av våre fornøyde kunder sier om oss her.

Når erfaringen teller!

På noen områder er det spesielt fordelaktig å ha mange aktive år bak seg, og i vår bransje har vi definitivt erfaringen på vår side. Vi har bidratt til å løse utallige utfordringer for kundene våre gjennom nærmere 100 år, og gleder oss til å løse flere problemstillinger i fremtiden.Har din bedrift behov for anleggsutstyr til deres små eller store prosjekter? Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale. Vi leverer utstyr over hele landet.

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss