Våre leverandører

2/4/2020

Vi kan med trygghet si at våre leverandører er sertifiserte produsenter med gode produkter, som har solid konstruksjon og lang holdbarhet. Utstyret og verktøyet de leverer tåler oppdrag under norske forhold.

Furukawa

Furukawa har 130 års erfaring på hydrauliske slaghammere

Furukawa er en høyteknologisk japansk produsent av hydrauliske produkter, blant annet slaghammere og demoleringsutstyr. Selskapet har over 130 års erfaring innen gruvedrift, og er verdens ledende produsent av hydrauliske slaghammere. Utstyret fra Furukawa monteres som oftest på gravemaskiner og benyttes i stor grad til anleggs- og rivningsarbeid, samt pukkverk. Utstyr fra Furukawa er solid og tåler årevis med daglig tung drift.Anlegg&Transport: Hamrer videre – på 22.året

ExcaDrill

Ankerløkken Equipment AS er en stolt forhandler av ExcaDrill borapplikasjoner på det norske markedet. ExcaDrill er en borapplikasjon som kobles på gravemaskin. Idéen bak ExcaDrills produkter er et nytt konsept, som gjør det mulig å bytte fra skuff til bortårn på under fem minutter. Dermed kan man både grave og bore med kun én maskin, og kun én operatør. ExcaDrill er med andre ord en effektiv, funksjonell og kostnadsbesparende maskin. Borapplikasjonene fra ExcaDrill kan også utstyres med laser og GPS for presisjonsboring, og kamera som gir operatøren bedre oversikt over arbeidet som utføres.ExcaDrill leveres i seks ulike modeller, og alle borapplikasjonene er utstyrt med AutoDrill-systemet. Dette systemet justerer automatisk matetrykk og rotasjon, og reagerer umiddelbart på motstand i underlaget. AutoDrill kan også stilles inn til å stoppe automatisk ved en gitt dybde. AutoDrill-systemet gjør boringen effektiv, og forenkler operatørens oppgaver betraktelig.

A-Gripen

A-Gripen er Ankerløkken Equipment egen serie med sorterings- og entreprenørklyper. Dette er klyper med en kraftig og solid konstruksjon, og som kan brukes sammen med rotortilt. A-Gripen er en allsidig serie med klyper, og kan leveres både som stein-og sorteringsklype, eller entreprenørklype.

A-Gripen klype på gravemaskin

A-Gripen DGS stein-og sorteringsklype har boltede, vendbare skjær i Hardox-stål, som gjør det enkelt å skille ut og velge materialer.A-Gripen DGE entreprenørklype gir et godt grep og lukket grep rundt avlange materialer som rør og tømmer.Begge klypene er produsert for gravemaskiner fra 1 - 32 tonn, og kan leveres med diverse tilleggsutstyr, blant annet akkumulator og rotasjon. I tillegg kan vi tilpasse en rekke festeplater etter behov.

Duztech

Bekjemp støv på arbeidsplassen med Duztech

Duztech er støvbekjempingsmaskiner for gruvedrift, gjenvinning, avfallshåndtering, prosessindustri, brannbekjempelse og vanning. Produktene fra Duztech er både miljøvennlige og miljøeffektive. Hele 94 prosent av materialene som brukes i Duztechs produkter kan gjenvinnes. Produktene bruker minimalt med strøm, og støv bekjempes med kun luft og vann. Produktene produseres i Sverige, og det er lagt stor vekt på valg av miljøvennlige materialer.

Gomaco

Gomaco er en allsidig hydraulisk kantstøpemaskin. Den har en patentert metode for støping av fortauskanter som sørger for en effektiv og god utførelse for de fleste oppdrag. Når Gomacos Curb Cadet støper fortauskant, blir en myk masse matet direkte i maskinen som sørger for en jevn og fin utførelse. Kanstøpemaskiner fra Gomarco har god mobilitet, er kompakte i størrelsen og drives av egen fremdrift. Dette gjør den enkel å håndtere og enkel å transportere til og fra oppdrag.

Simex

Ankerløkken Equipment AS er den eneste forhandleren av produsenten Simex sine produkter i Norge, med en eksklusiv avtale med salg og service på alle produkter. Vi innehar dermed unik kunnskap om denne produsenten, som kommer deg som kunde til gode ved kjøp av disse produktene.

Ankerløkken leverer asfalt og betongfres

Simex leverer følgende produkter:

  • asfalt- og betongfresere
  • kompaktorplater og -hjul
  • knuse- og sikteskuffer
  • grus- og asfaltutleggere

Her kan du lese mer om de ulike produktene fra Simex

Yamamoto

Produkter fra Yamamoto er det nyeste innslaget i vårt utvalg av leverandører. Yamamoto produserer hydrauliske bergsplittere som utfører kontrollert splitting uten sprengstoff, vibrasjoner, steinsprut og støy. Dette gjør bergsplittere fra Yamamoto ideelle for oppdrag som skal utføres i nærheten av andre konstruksjoner, i områder hvor støy må begrenses og for splitting av harde fjell. Les mer: Ankerløkken har inngått avtale med Yamamoto

Dynaset

Person bruker utstyr fra Dynaset

Dynaset er en anerkjent leverandør av hydrauliske kompressorer, generatorer og vannpumper for anleggsbransjen. Produktene er produsert i Finland, og de er en av markedets beste leverandører innen sitt felt. Maskinene fra Dynaset er produsert av kunnskapsrike teknikere med god kjennskap til utstyrets funksjonalitet, og med fokus på ny og innovativ teknologi.

Auger Torque

Auger Torque er produsenter av jordbor av høy kvalitet, som takler alle typer oppdrag. Borene er slitesterke og har lang holdbarhet, og tåler også mange år med daglige påkjenninger og tung belastning. Auger Torque bruker innovative metoder innen produksjonsteknikk som gir borene en utforming som fører til svært gode resultater, uansett jordforhold. Jordbor fra Auger Torque er allsidig, og kan monteres på både minigravere, gravemaskiner, kompakt- og minilastere.

Ankerløkken Equipment AS har god kjennskap til egne leverandører

Ankerløkken Equipment AS har levert produkter fra våre leverandører i lang tid, og tar stolthet i å ha kunnskap om de ulike produktene som vi selger. Vi har et stort delelager med reservedeler til de fleste produktene og maskinene, og er alltid behjelpelig med både rådgivning, service og vedlikehold ved behov. Har du spørsmål om våre leverandører, eller har lyst til å vite mer om et spesifikt produkt? Ta kontakt med oss, så svarer vi deg gjerne på det du lurer på.

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss