Våre applikasjoner til gravemaskin

12/4/2021

A-Gripen: stein, sorterings og entreprenørklype

Våre sorterings og entreprenørklyper kan benyttes til en rekke ulike arbeidsoppgaver, og er godt egnet til blant annet arbeid innen riving, sortering og gjenvinning av bygningsmaterialer. Klypene er kraftige og solide, og tar godt grep om det du ønsker å frakte eller sortere. Klypene har rotortilt slik at de kan enkelt manøvreres, for optimal funksjonalitet og fleksibilitet.Du kan lese mer om våre klyper for gravemaskin her.

Jordbor som tåler norske forhold

Vi leverer jordbor fra merket Auger Torque, en produsent som tilbyr jordbor for alle typer jordsmonn. Når du ikke behøver å bore i berg eller stein men i jordmasser, må du benytte bor som er tilpasset dette formålet. Auger Torque leverer jordbor til gravemaskin som er godt egnet for norske forhold, og som varer lenge selv med hard bruk og store påkjenninger.Auger Torques jordbor kan feste på gravemaskiner, samt minigravere, kompaktlastere og lastebilkraner.Vil du vite mer om våre jordbor? Trykk her for å lese «Ankerløkken Equipment: leverandør av kvalitetsmerket Auger Torque».

Knuse- og sikteskuff fra Simex

Simex leverer både knuse- og sikteskuff for gravemaskiner. Med en knuseskuff kan du knuse en rekke ulike materialer, for eksempel jord eller stein, samt bygningsmaterialer som betong med armeringsjern. En sikteskuff for gravemaskinen gjør det enkelt å både sikte, sortere og laste med kun én applikasjon.Trykk her for å lese om Simex knuseskuff, eller her for å lese mer om Simex sikteskuff.

Freser for gravemaskin

Med asfalt- og betongfreser for gravemaskiner fra Simex er det enkelt å fjerne asfaltdekker, enten fullstendig eller delvis. Fresene kan benyttes på flater i alle vinkler. Freser for gravemaskin fra Simex skaper lite vibrasjoner, og er nøyaktige og konstate i fresedybden.Les om gravemaskin-montert asfalt- og betongfres fra Simex her.

Slaghammere forenkler demolering og rivningsprosesser

Slaghammere festes til gravemaskiner og drives av maskinens hydrauliske kraft. Med en slaghammer kan man bryte opp og «pigge» ulike steinmasser. Dette er spesielt nyttig i etterkant av rivnings- og demoleringsprosesser hvor det er nødvendig å bryte opp stor mengder materialer i hard betong eller stein.Les også vår artikkel: «Velg slaghammere fra Ankerløkken Equipment».

Rivningsutstyr: effektiv demolering med utstyr fra Ankerløkken

Rivningsutstyr kan være flere ulike verktøy og maskiner. Det de har til felles er at de monteres på gravemaskiner, og benyttes i rivning og demoleringsprosesser for å bryte opp og knuse restmaterialer. Hos Ankerløkken tilbyr vi blant annet demoleringsutstyr fra kvalitetsmerket Furukawa, som produserer både knusere og sakser til gravemaskiner av ulik størrelse og kapasitet.Les mer: «Demolerings– og rivningsutstyr».

Borapplikasjonen ExcaDrill

ExcaDrill er en borapplikasjon som festes på gravemaskinen, der skuffen vanligvis ville vært montert. Dermed trenger du kun én maskin og operatør for å utføre to forskjellige jobber, noe som forenkler og effektiviserer arbeid på bygg- og anleggsprosjekter betraktelig. Excadrill fås i seks ulike modeller, tilpasset gravemaskinens kapasitet.Her kan du lese mer om ExcaDrill.

Stubbefres og skogryddeutstyr

I tillegg til å levere hardføre jordbor, produserer Auger Torque også kvalitetssikre stubbefresere og annet skogryddeutstyr. Ankerløkken Equipment kan ta inn det du måtte behøve av slike applikasjoner fra Auger Torque, og veileder deg gjerne i valg av produkt. Med stubbefresere er det enkelt å fjerne trestubber effektivt, og med minimal spredning av restmaterialer fra arbeidet. Det betyr at du får jobben gjort raskt, og det blir svært lite opprydding etterpå. Auger Torque sine øvrige applikasjoner for skogrydding er blant annet hekktrimmer og krattknusere.

Kontakt oss i dag for veiledning om applikasjoner til gravemaskin

Ankerløkken Equipment hjelper deg å velge rett applikasjon til din gravemaskin! Kontakt oss her for en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg.

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss