Utleie av jordbor til bestemte perioder

1/3/2023

Har du behov for jordbor til en bestemt periode? Hos Ankerløkken tilbyr vi utleie av kvalitetsutstyr til anleggsplasser ved behov.

Vi forstår at det ikke alltid vil være nødvendig å investere i utstyr til flere hundre tusen kroner. I slike situasjoner er utleie en svært gunstig løsning.

Om du sitter på gjerdet i forbindelse med kjøp av jordbor er utleie også en fin måte å få testet ut utstyret før du gjør en større investering.

Utleie av jordbor kommer med flere fordeler

I dagens samfunn stilles det høye krav til aktører som skal utføre arbeid på anleggsplasser. Om du skal ha muligheten til å vinne de større anbudsrundene må du i dag også kunne stille med kvalitetsutstyr som en ekstra forsikring for arbeidsgiver at dette blir et vellykket prosjekt.

Utleie av jordbor øker fleksibiliteten deres uten å gå på bekostning av plass. I denne forbindelse sikter fleksibilitet også til muligheten å bytte ut utstyret som brukes. Kanskje finner dere ut at dere hadde behov for jordbor av en annen størrelse? Da er det ikke verre enn at nåværende utstyr leveres inn og byttes ut med det dere har behov for.

Leier dere jordbor, har dere det så lenge som dere har behov for og deretter leverer dere det tilbake til oss, eller vi kommer og henter, alt ettersom hva som har blitt avtalt.

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss