Miljøvennlig byggeplass med utstyr fra Ankerløkken Equipment

21/5/2020

Behovet for nye bygg, tunneler, pukkverk og infrastruktur øker i takt med utviklingen. Heldigvis utvikler også produsenter seg i takt med tiden, og det er nå fullt mulig å ta gode valg som gagner både bedriften og miljøet samtidig.

Arbeid utført på location

Ankerløkken Equipment har som mål å utføre så mye som mulig på selve arbeids- eller anleggsområdet. På denne måten sparer både vi og kunden tid og penger, fordi det ikke er behov for å flytte maskiner og utstyr. På denne måten minimerer vi nedetid på arbeidsplassen og kutter ned på utslipp som følge av tung transport av maskiner. Vi har også lokale samarbeidspartnere fra både Nord-Norge og Vestlandet som selger og utfører service- og vedlikeholdsarbeid på produkter fra våre leverandører. Dette gir mindre transport og kortere vei til en forhandler med fagkunnskaper.

Service, delelager og salg av brukt utstyr

Vi vet at de produktene vi selger er av høy kvalitet og produsert for å tåle mange år med daglig arbeid. Derfor tilbyr vi service- og vedlikeholdstjenester, slik at kunden lettere kan ta vare på utstyr og maskiner. På denne måten sørger vi for at kunden kan være fornøyd med utstyret i lang tid og slipper å kjøpe nytt gjentatte ganger. Samtidig sparer kunden også både penger og miljø.På vår hovedbase i Bjørnerud i Oslo har vi et verksted og et stort delelager. Her har vi reservedeler til alle produktene i vårt sortiment, slik at vi enkelt kan bytte ut deler dersom noe skulle bli ødelagt. Vi kan raskt og effektivt sende reservedeler til hele Norge. I tillegg til vårt delelager i Oslo, har vi også et sentrallager i Nederland som raskt kan sende det vi trenger til Norge. Ankerløkken Equipment fører flere produkter som kan bidra til å ta gode og miljøvennlige valg på arbeidsplassen.

Fjern forurensede støv med støvbekjempingsutstyr fra Duztech

Støv fra anleggsplasser, pukkverk og industri generelt kan være både forurensende og dårlig for arbeidsmiljøet. Med støvbekjempingsutstyr fra Duztech fjernes store deler av det forurensende støvet fra lufta ved hjelp av vann. Produktene er også produsert med hele 94 prosent materialer som kan gjenvinnes, i tillegg til at de bruker minimalt med strøm.

Mindre påvirkning på nærmiljøet med bergsplittere fra Yamamoto

Bergsplitteren fra Yamamoto utfører arbeid som tidligere har blitt utført med dynamitt, ved hjelp av hydraulisk trykk. Yamamotos innovative metoder for bergsplitting gjør det mulig å utføre arbeid i byer, og i nærheten av verneverdige bygg og naturområder uten vibrasjoner og støy, samtidig som det begrenser skadeomfanget ved sprengning.

Simex sorterings- og knuseskuffe minimerer og sorterer materialer på arbeidsplassen

Sorterings- og knuseskuffene fra Simex gjør det mulig å redusere og gjenbruke materialer på arbeidsplassen. Knuseskuffen har et unikt rotorsystem som kan knuse mange forskjellige typer materialer som jord, trevirke, armert betong og våte materialer, slik at de kan gjenbrukes i andre områder på anlegget.Les mer om knuseskuffen fra Simex her.Simex sorteringsskuff kan sortere materialer basert på størrelse og gjør det mulig å sortere ut de materialene som kan gjenvinnes. Dermed minimeres det materialet som skal transporteres ut av anleggsplassen. Mindre materialer levert på deponi betyr penger spart, samtidig som det er mer miljøvennlig.

Spar tid, penger og miljøet

Du kan spare mye tid og penger ved å ta miljøvennlige valg på arbeidsplassen. Har du noen spørsmål om noen av våre produkter? Våre kunnskapsrike og hyggelige ansatte kan svare deg på det du lurer på. Ta kontakt på telefon 22 88 12 00 eller send oss en melding via vårt kontaktskjema.

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss