Vi leverer for små og store oppdrag – velg Ankerløkken Equipment for ditt prosjekt!

4/6/2020

Ankerløkken Equipment har tilgang til et stort sortiment av utstyr og kan skaffe det meste. Uansett om du kommer fra et enkeltmannsforetak eller en stor bedrift med mange ansatte, så har vi det du trenger. Vi er stolte av våre leverandører. Samtlige er ledende i bransjen innenfor de produktene som de leverer, og tilbyr fremtidsrettet utstyr av høy kvalitet med gode og effektive løsninger. Ankerløkken Equipment har et stort sortiment med utstyr til ulike prosjekter, og leverer til både små og store oppdrag over hele landet, både privat og kommunalt.

Lang erfaring og høy kompetanse

Ankerløkken Equipment historie går helt tilbake til 1927. Bedriften het da Ankerløkken Mekaniske Verksted og drev med salg av egenproduserte veiskjær og høvler, samt produkter til landbruk. På starten av 1950-tallet begynte Ankerløkken å også importere utstyr for salg, i tillegg til egenproduserte produkter – og rettet seg mer og mer inn mot entreprenørbransjen. Det gjør vi fortsatt den dag i dag. I dag importerer vi utstyr fra ledende produsenter av kvalitetsutstyr fra hele verden, og jobber for det meste med eksklusive avtaler for salg i Norge. Våre leverandører leverer fremtidsrettede produkter, med gode og innovative løsninger som gjør jobben på anlegg enklere og mer effektivt for våre kunder.

Lokale samarbeidspartnere

Vårt hovedkontor ligger på Bjørnerud Næringspark i Oslo. Her har vi lyse trivelige lokaler og et stort delelager. I tillegg til kontorer og lager i Oslo, har vi også samarbeidspartnere i både nord og vest i Norge.I tillegg til salg, kan våre samarbeidspartnere også utføre service- og vedlikehold ved behov.

Helhetlig service og support

Ankerløkken er et lite firma, men med mange store og små kunder. Fordelen med å være en mindre virksomhet er at vi har god kontakt med våre kunder. Det er viktig for oss å kunne bidra med oppfølging, rådgivning, service- eller vedlikeholdstjenester dersom kunden har behov for det. Produktene fra våre leverandører er av høy standard og har lang levetid. Vi utfører fortsatt service på slaghammere som vi solgte på 80-tallet. For at produktene skal kunne være i drift så lenge som mulig, har vi et stort delelager med reservedeler, slik at vi raskt kan utføre service og bytte ut komponenter på utstyret. Vi kan sende deler fra vårt delelager til hele Norge, og har rask leveringstid. Dette sørger minst mulig nedetid, og er kostnadseffektivt for våre kunder.

Miljøvennlige løsninger

Ankerløkken Equipment har utstyr som hjelper deg og din bedrift med å ta gode og miljøvennlige valg, både når det gjelder utstyr og drift på anlegget. Vi tilbyr produkter som er produsert med materialer som kan gjenvinnes, utstyr som bidrar til å minimere miljøpåvirkning i form av forurensende støv, og verktøy som knuser og sorterer materialer på arbeidsplassen, slik at behovet for transport til deponi blir mindre.

Velg Ankerløkken

Er du i gang med et prosjekt og har behov for utstyr, eller har din virksomhet planer om å investere i utstyr? Ankerløkken har et stort sortiment av effektivt og solid utstyr av høy kvalitet og med lang levetid. Ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema, eller ring oss på 22 88 12 00 for en trivelig og uforpliktende samtale om hva vi kan gjøre for deg og din bedrift.

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss