Spar penger - kjøp brukt fra Ankerløkken Equipment!

16/1/2020

Å kjøpe brukt er ikke bare kostnadsbesparende, men også bra for miljøet. Mindre utskifting av verktøy eliminerer frakt-, produksjons- og tidskostnader. Dette er miljøvennlig både når det gjelder utslipp fra produksjonen av nye produkter, og fra leveransen av produktene til leverandører og kunder.I Ankerløkken Equipment har vi også et fokus på å ta vare på og vedlikeholde utstyret vårt, slik at det får lang levetid og lave driftskostnader. Ankerløkken Equipment har et stort lager med brukte maskiner til salgs. Se vårt utvalg av brukt utstyr til salgs her

Grundig vedlikehold på egne merker

Ankerløkken Equipment utfører alltid grundig vedlikehold på utstyret vi selger.. Når vi får produkter fra egne merker inn på lageret plukker vi det fra hverandre og bytter ut alle pakninger og slitedeler med nye deler, slik at utstyret er så godt som nytt og vil fungere i mange år framover. Når du kjøper brukt utstyr fra Ankerløkken Equipment får du alltid tre måneders garanti på ditt kjøp. Er det noe av utstyret som ikke funker som det skal etter at tre måneder er gått, så kan du fortsatt kontakte oss – i noen tilfeller vil vi kunne tilby garanti utover vanlige vilkår. Vi er villige til å strekke oss langt for at våre kunder skal bli fornøyd med utstyret de har kjøpt.

Furukawa - hammere med lang levetid

Mye av bruktutstyret som vi selger er levert av produsenten Furukawa, som også er en av våre faste leverandører. Furukawa leverer slaghammere og demoleringsutstyr kjent for å ha høy kvalitet, lang levetid og de laveste driftskostnadene på markedet. I tillegg til salg av både brukt og nytt utstyr fra Furukawa, kan vi også bistå med service, vedlikehold og reservedeler fra vårt delelager. Les mer om Furukawa her.

Vi hjelper deg med å finne riktig utstyr

Vi har til enhver tid et stort utvalg av både brukt og nytt på vårt lager i Oslo. Dersom vi ikke har det du trenger tilgjengelig så kan vi bestille det fra vårt sentrallager i Nederland. Bestiller du deler før klokken 14.00 på vanlige arbeidsdager kan vi få det levert neste dag. Finner du ikke det du trenger blant vårt utvalg av brukt utstyr, eller er på utkikk etter en ny slaghammer? Ta kontakt med via vårt online kontaktskjema, eller ring oss på telefon 22 88 12 00, så hjelper vi deg med å finne riktig utstyr til det arbeidet du skal utføre.

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss