Helhetlig utstyrsleveranse for anleggsbransjen

21/12/2020

Vil du vite mer om våre produkter eller vårt servicetilbud? Ta kontakt for en hyggelig prat.

Kompetent leverandør av anleggsutstyr

Vi er kjent for å satse på produkter fra kvalitetsleverandører med effektive og innovative løsninger for norsk anleggsbransje. I vår produktkatalog har vi maskiner og utstyr til både små og store anleggsbedrifter, og vi har erfaring med å levere til et bredt spekter av kunder.Vi er opptatt av at kundene våre skal stole på oss og ha tiltro til at vi kan hjelpe dem med å optimalisere sin drift. Under våre mange år i bransjen, har vi hele tiden satset innenfor det samme feltet og levert til det samme kundesegmentet. Dermed har vi bygget opp en helhetlig kompetanse innad i bedriften, samtidig som vi har vært med på utviklingen bransjen har vært gjennom fra vi startet i 1927 og frem til i dag.Les mer: «Snart 100 års erfaring i bransjen!»

Rådgivning og behovskartlegging

Erfaringen vi har tilegnet oss og samarbeidet vi har med leverandørene våre, gjør oss godt rustet til å veilede kundene våre når de skal velge utstyr. Alle produktene vi leverer er både driftssikre og av høy kvalitet, men det vil alltid være noe som egner seg litt bedre til å dekke ulike konkrete behov. Vi er opptatt av at kundene våre skal få det utstyret som er mest forenlig med behovene de møter i hverdagen. Derfor bistår vi gjerne med behovskartlegging og rådgivning i forkant av kjøp av utstyr.

Profesjonell leveranse, opplæring og veiledning

Når behovene er kartlagt og produktene valgt, sørger vi for rask levering og montering etter avtale i samarbeid med leverandørene våre. Vi er gjerne behjelpelige med igangkjøring av utstyr og opplæring i bruk og vedlikehold. Dessuten er vi alltid tilgjengelige dersom det skulle dukke opp spørsmål rundt utstyret.Les mer om anleggsutstyret vi kan levere her.

Helhetlig service og komplett delelager

Utstyret fra våre leverandører er langsiktige investeringer med høy driftssikkerhet. Vi har kunder som har hatt produkter fra oss i flere tiår, som fremdeles er like funksjonelle. For at kundene skal få mest mulig ut av utstyret de kjøper, har vi et helhetlig servicetilbud og et svært omfattende delelager. Vi fører deler til produkter som ikke lenger er i produksjon hos forhandler. Dette er for at det skal oppleves som trygt å investere i kostbart anleggsutstyr fra oss.Les om fordelene med jevnlig service og hva vårt servicetilbud inkluderer her.

Skreddersydd leveranse

Ingen anleggsprosjekter eller bedrifter er like, og ofte vil det finnes konkrete behov som krever helt spesifikke løsninger. Produktene våre kommer ofte i ulike modeller, for å dekke både behov, ønsker og ulike budsjettrammer. Vi har også et tett og godt samarbeid med leverandørene våre, og kan være behjelpelige med å få produsert skreddersydde spesialløsninger sammen med dem.Vi har levert spesialløsninger for Feiring Bruk AS. Les mer om det her.

Mulighet for maskinleie

Ved sporadiske eller svært spesifikke behov er det ikke alltid økonomisk forsvarlig å investere i eget anleggsutstyr. Vi har mye utstyr tilgjengelig, og har derfor begynt å åpne opp for å leie ut produkter i begrensede oppdragsperioder. Foreløpig har vi i hovedsak leid ut støvdempingskanon, noe som har vært et populært tilbud. Fremover håper vi å kunne utvide utleietilbudet med flere av produktene vi har tilgjengelig. Ta derfor gjerne kontakt dersom du har konkrete behov for utstyr det kan være aktuelt å leie hos oss.

Stabil og trygg forhandler for anleggsbransjen

Ankerløkken Equipment er en trygg og stabil formidler av produkter og utstyr til anleggsbransjen. Dette har vi gjort i mange år, og vi ønsker å gjøre det i mange år fremover. Vi har levert utallige løsninger til fornøyde kunder, og vil gjerne stå for profesjonell utstyrsleveranse, service og oppfølging til enda flere norske anleggsbedrifter. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om hvordan vi kan effektivisere prosesser for din bedrift.

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss