Helhetlig service gir forutsigbarhet og kvalitet

30/1/2020

Hvorfor utføre jevnlig service?

Ved å benytte deg av jevnlig vedlikehold og service på ditt anleggsutstyr og dine produkter sørger du for å maksimere leve- og brukstid på ditt verktøy. Konsekvensen av hard bruk og mangel på vedlikehold er unødvendige skader og slitasjer, som kan føre til at du til slutt ender opp med kortere levetid på et kvalitetsprodukt du egentlig skal kunne bruke i mange år. Se mer om vårt tilbud for service, levering av tilleggsutstyr og reservedeler her.Service og vedlikehold gjør arbeidet ditt forutsigbart, og minimerer nedetid på prosjekter. Du unngår i større grad plutselige skader, eller feil med utstyr. For best mulig resultat i prosjekter for bygg og anlegg kan det være lurt å sette inn gode rutiner for vedlikehold. Det kan spare din bedrift tid og unødvendige kostnader i fremtiden!Ankerløkken Equipment har et profesjonelt og godt utstyrt delelager og verksted, slik at vi kan bistå våre kunder med nødvendig service. Vi er opptatt av å levere et helhetlig vedlikeholdstilbud, og tilbyr derfor også oppfølging og support på spørsmål om bruk av produkter vi er leverandører av. Hvis du behøver rådgivning angående valg av produkter eller bistand til hvordan de skal benyttes, kan vi hjelpe. Se vår kontaktinformasjon her.

Hva vi kan gjøre for deg

Ved vårt verksted kan vi skifte ut slitedeler i maskiner og anleggsutstyr. Vi har et bredt utvalg spett, og andre reservedeler for produkter vi leverer. Vi kan tilby kjapp levering av utstyr i hele Norge, og gjør alltid vårt ytterste for at du som kunde får det du trenger, når du trenger det.Vi skifter pakninger, og bytter ut deler for deg og ditt produkt. For enklere og mindre kompliserte oppdrag kommer vi gjerne til deg der du arbeider, og reparerer utstyret der. Ved mer kompliserte oppdrag tar vi inn produkter til vårt verksted og utfører service der. Vi har det nødvendige spesialverktøyet, både for reparasjon, utskifting og flytting av anleggsutstyr. Dermed kan du være sikker på at arbeidet blir utført på en trygg og sikker måte. Benytt en sertifisert forhandler som Ankerløkken Equipment for vedlikehold og service, da vet du at du og utstyret blir ivaretatt!

Trenger du service på ditt anleggsutstyr?

Ankerløkken Equipment har mange års erfaring med salg, vedlikehold og service på utstyr for bygg og anlegg. Vi kan hjelpe deg med å få mest mulig nytte og levetid ut av produktene du har investert i, og kan bistå med et helhetlig servicetilbud. Kontakt oss i dag på e-post firmapost@ankerlokken.no, eller ring oss på nummer 22 88 12 00 for en prat om hva vi kan gjøre for deg. Se vår øvrige kontaktinformasjon her.

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss