Når Harstad Maskin AS skal kjøpe slaghammere, så kjøper de Furukawa

30/1/2020

Ole Martin Bergan jobber for Harstad Maskin AS. Han forteller om deres mange store prosjekter, og hvorfor godt utstyr er vesentlig for å kunne utføre en solid jobb. – Harstad Maskin AS utfører jobber i anleggsbransjen innen alle mulige prosjekter. Vi driver med alt fra veibygging for statens vegvesen, hovedfartsåren inn til Harstad, boligfelt, vann- og avløpsjobber– alt mulig i den kategorien egentlig. Akkurat nå holder vi på med en stor jobb på Evenes med utbygging for Forsvaret, forteller Bergan.

Et langt samarbeid

Ankerløkken Equipment har levert produkter til Harstad Maskin i mange år. Bergan har derfor god kjennskap til Ankerløkken Equipment og deres utvalg av utstyr og verktøy. – Vi begynte å kjøpe produkter fra Ankerløkken på 90-tallet. Det har vært et langt samarbeid. Vi har handlet en del forskjellige produkter gjennom disse årene, men hovedproduktet vi har benyttet oss av er hydrauliske slaghammere fra Furukawa, forteller han.Siden første kjøp på 90-tallet har Harstad Maskin kjøpt flere slaghammere fra Ankerløkken Equipment.– 90% av utstyret vi har er Furukawa. Vi er kjempefornøyd. Når vi skal kjøpe hydrauliske slaghammere, så kjøper vi Furukawa fra Ankerløkken Equipment, sier han.Trykk her for å se hva Ankerløkken Equipment leverer fra Furukawa.

Ankerløkken Equipment er en ressurs for Harstad Maskin AS

Ankerløkken Equipment sitt dele- og reservelager har vært en viktig ressurs for Harstad Maskin AS. Slaghammerne fra Furukawa blir brukt i mange prosjekter, og da er det viktig å kunne reparere og utføre vedlikehold på egenhånd ved behov.– Ingenting varer evig, og vil bli ødelagt før eller siden. Da må man ha tak i deler. Vi setter veldig pris på å alltid ha tilgang til reservedeler på lager, og ikke måtte vente i dagesvis. Når vi trenger noe så får vi tak i det med en gang, forteller Bergan.Alt av service, vedlikehold og reparasjoner utfører de på eget verksted. Delene leveres raskt fra Ankerløkken Equipment. – Vi er to mann på verksted som utfører alt av reparasjoner selv. Reservedelene får vi fra Ankerløkken sitt lager. Når vi bestiller nye deler så har vi det ofte dagen etter, og det er flott. Det er en fantastisk ressurs for oss at de har et velutstyrt lager, sier Bergan.

Høy kvalitet og velfungerende ettermarked

På spørsmål om han vil anbefale Ankerløkken Equipment til andre i samme bransje svarer Bergan:– Jeg vil absolutt anbefale dem videre, og det har jeg allerede gjort! Jeg kjenner flere entreprenører som har kjøpt produkter fra dem allerede.Kvalitetsprodukter og et ettermarked som fungerer, samt tilgang til deler ved behov er grunnene til at Harstad Maskin fortsetter å samarbeide med Ankerløkken Equipment.  – Det som er viktig for oss er kvaliteten på produktene og et velfungerende ettermarked. Ankerløkken er god på deler, og det har vi bruk for! Sier Bergan avslutningsvis. Ankerløkken Equipment leverer utstyr til anlegg, og tilbyr reservedeler og service ved behov. Vi strekker oss alltid langt for å hjelpe kundene våre med å få mest mulig ut av produktene sine. Kontakt oss her, eller ring oss på nummer 22 88 12 00.

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss