Fordelene med å leie utstyr til anlegget

21/11/2022

Større maskiner til anleggsplassen kan bety å gjøre store investeringer. For mange kan det være unødvendig å skulle sette av store summer på utstyr som kanskje ikke skal benyttes flere ganger. I slike tilfeller vil det å leie utstyr til anleggsplassen være et bedre alternativ. Det finnes faktisk en rekke fordeler med å bruke innleid utstyr. Nedenfor har vi listet noen vanlige årsaker til at leie av utstyr kan være bedre enn kjøp.

Skreddersydd til dine behov

Ved å leie utstyr får du maskiner og tilleggsverktøy som er skreddersydd til dine behov og det spesifikke oppdraget.

Bidrar til miljøet

Det å bruke utleid utstyr betyr at du bidrar til miljøet ved å benytte deg av brukt utstyr. Du skal derimot ikke bekymre deg for at utstyret ikke er i orden. Her på Ankerløkken blir alt utstyr gått over og sikkerhetstestet før du kan ta det i bruk.

Teste utstyret

Det å leie utstyr til et spesifikt oppdrag tillater deg å teste utstyret dersom du vurderer å investere i det som en permanent løsning. Avhengig av ditt ønskede tidsrom, har du muligheten til å benytte deg av utleid utstyr ved flere tilfeller og kan med det sammenlikne hva slags utstyr som fungerer best for din virksomhet.

Sparer plass

Når du ikke eier utstyr på fast basis, betyr det også at du slipper å måtte oppbevare det mellom oppdrag. Om du ikke har en stor maskinpark vil leie av utstyr sørge for at du har det aktuelle utstyret når du trenger det, og deretter blir det levert tilbake til utleier når du er ferdig.

Sparer kostnader

Det sier seg selv at det vil være mer økonomisk å leie inn utstyr til et enkeltoppdrag om du ikke har behov for utstyret til enhver tid. Hvorfor investere flere 100 000 om du ikke trenger det for mer enn noen måneder?

Vi hjelper deg med opplæring i utstyret

Som nevnt ovenfor har du muligheten til å anskaffe akkurat det utstyret du trenger for å få jobben gjort. Men hva om du ikke er helt sikker på hva slags utstyr som egner seg best? Vi på Ankerløkken kan utføre en behovsanalyse og komme med anbefalinger på smarte løsninger for ditt oppdrag.

Her på Ankerløkken har vi ulike typer utstyr til utleie. Som utleier forstår vi at ikke alle er kjent med bruk funksjonene til hver av maskinene som er tilgjengelig for utleie. Vi tilbyr derfor selvfølgelig opplæring i bruk av maskinene og utstyret.

Alt av utstyret vårt kan også leveres med tilleggsdeler dersom nødvendig. Vi har både ekstra deler og tilleggsutstyr tilgjengelig.

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss