Effektiv skogrydding med produkter fra Cangini

15/3/2021

Har du spørsmål om våre produkter fra Cangini? Ta kontakt med oss her.

Ny skogrydderserie fra Cangini Benne

Cangini Benne satser sterkt på produkter for skogrydding, og relativt ny i det norske markedet er Cangini Benne TX5 – Force One Forestry Mulcher. Dette er skogrydderen du velger til de tyngste jobbene ved rydding av skog og mark. Den er designet for å tåle svært høy arbeidsbelastning, og spiser seg effektivt gjennom selv kraftige trestammer. Med tre ulike rotorer, er den svært anvendelig og kan dekke ulike arbeidsområder. Eksempler er krattrydding, nedskjæring av tøffere vekster samt oppmaling av trestammer til småflis. En innebygget vifte sørger også for å kjøle ned hydraulikkoljen, slik at det samme høye arbeidstempoet kan opprettholdes over tid.Skogrydderserien fra Cangini Benne er som skapt for tøffe, norske forhold. Produktene tåler harde påkjenninger, svingninger i temperatur og store arbeidsmengder, noe som er helt avgjørende i tette, norske skoger. Som produsent er Cangini Benne bevisst på de høye kravene norske entreprenører og operatører stiller. Det er nettopp den overlegne kapasiteten til TX5 som gjør den så godt egnet for det norske markedet.

Vedlikehold av skog og grøntarealer

I forbindelse med arbeid i skogområder, langs vei eller ved landforvaltning i urbane områder, er det som regel nødvendig med grundig opprydding og eliminering av trær og stubber. Til denne oppgaven er Cangini Bennes TC Mulcher optimal. Dette kraftfulle og resistente verktøyet har en robust utforming med forsterket bunn, som gjør den motstandsdyktig mot støt og ytre belastning. Som standard leveres den med to blader – ett med kniver som kutter gress og annen vegetasjon, og et kraftigere blad som får bukt med busker og kan ta mer hardføre arbeidsoppgaver.

Effektiv fresing av stubber og treverk

Et annet kraftfullt verktøy fra Cangini Benne, som letter klarering av skog og anleggsområder, er stubbefreseren Cangini FC – Stump Grinder. Med Stump Grinder kverner du opp stubber og tremateriale ved å la et hurtig roterende sagblad jobbe seg systematisk gjennom treverket, til stubben er fullstendig eliminert.Cangini FC finnes i tre ulike modeller, med ulik arbeidskapasitet. Applikasjonen leveres med tilkobling til gravemaskin eller beltegraver, og gir rask, kontrollert og effektiv klarering av landarealer.

Perfekt utjevnede overflater med Laser Dozer Blade

Når anleggsområdet er ryddet og underlaget skal klargjøres for videre arbeid, er Cangini Bennes Laser Dozer Blade perfekt for jobben. Bladet har den samme allsidigheten og motstandskraften som et standard doserblad. Samtidig gir det optimal kontroll, takket være innovativ, avansert laserteknologi. Den dobbeltsidige lasersenderen kartlegger underlaget og sender de innsamlede dataene rett inn til kontrollpanelet, som driver bladet med ekstrem presisjon.Laser Dozer Blade har et komplett design, flytende bevegelser etterlater seg perfekt utjevnede og komprimerte overflater.

Kontakt oss for mer informasjon om produktene fra Cangini Benne

Vil du ha mer informasjon om Cangini Benne og deres produkter? Vi kjenner deres produktportefølje godt og hjelper deg gjerne med å finne rett produkt og tilleggsutstyr for jobben du skal utføre.Ankerløkken Equipment leverer holdbare løsninger for anleggsbransjen, og har et omfattende delelager og servicetilbud. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale. Du kan skrive til oss her eller ringe oss på telefon 22 88 12 00.

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss