Demolerings- og rivningsutstyr

16/7/2020

Demolerings- og rivningsutstyr kan brukes på alle byggekonstruksjoner i betong og andre sterke materialer. Ofte er det nødvendig med verktøy som er i stand til å både rive og knuse betong og steinmasser, samt kutte gjennom armeringsstål.Hos Ankerløkken Equipment fører vi kvalitetssikre verktøy som gjør at du får jobben gjort mest mulig effektivt og enkelt. Vårt utstyr for demolering og rivning er først og fremst primærknusere, sekundærknusere, sakser og klyper.Trenger du derimot verktøy for splitting og knusing av steinmasser, har Ankerløkken Equipment utstyr for pigging av fjell-, berg- og steinmasse.

Furukawa garanterer presist kvalitetsarbeid

Ankerløkken Equipment fører rivings- og demoleringsutstyr fra leverandøren Furukawa. Vi kan tilby et bredt sortiment av utstyr fra Furukawa, blant annet primærknusere fra VX-serien, sekundærknuser fra VS-serien, multifunksjonell knuser fra VMX-serien, multisaks eller -knuser fra V-system-serien, stålsaks fra VR-serien og multifunksjonell grabb fra FMP-serien.Trykk her for produktspesifikasjoner for demoleringsutstyret fra Furukawa.Med vårt brede sortiment kan vi tilby utstyr for demolering og riving, uansett størrelse på prosjektet som skal utføres. Furukawa er leverandør av hydrauliske slaghammere. Les mer her om våre leverandører og deres produkttilbud her.

Ankerløkken leverer et helhetlig tilbud for utstyr fra Furukawa

I tillegg til at vi leverer nytt utstyr fra Furukawa, har vi også reservedeler og servicetjenester av høy standard. Som sertifisert forhandler av Furukawa kan vi tilby oppfølging i bruk av utstyret, samt vedlikehold og reparasjon. Ved å benytte Ankerløkken Equipment er du garantert kvalitet og trygghet, og service som forlenger leve- og brukstid på verktøyet ditt. Les mer om hvilke produkter vi leverer fra Furukawa her.

Kontakt Ankerløkken for demolerings- og rivningsutstyr til ditt neste prosjekt

Ankerløkken Equipment fører et bredt utvalg verktøy og utstyr for demolering og riving. Ta kontakt med oss for et tilbud på utstyr til ditt neste oppdrag, så er du garantert å få det beste utstyret i bransjen.Ta kontakt med oss her, eller ring oss på nummer 22 88 12 00.

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss