Anleggsutstyr fra Ankerløkken Equipment AS

20/2/2020

Vi leverer utstyr til alle typer anlegg, både små og store virksomheter, og for både private og kommunale kunder. Vi tilbyr solide produkter fra anerkjente leverandører og godt vedlikeholdt bruktutstyr. I tillegg leverer vi rådgivning, support og service- og vedlikeholdsarbeid.

Lang erfaring

Ankerløkken sin historie strekker seg helt tilbake til 1927. På den tiden het vi Ankerløkken Mekaniske Verksted og drev med salg av produkter til landbruk og egenproduserte veihøvler og brøyteskjær. I 1951 rettet Ankerløkken fokuset mot entreprenørbransjen og begynte å importere utstyr for salg, i tillegg til salg av de produktene som vi produserte selv. I dag driver vi fortsatt med samme type tjenester, og selger importerte produkter rettet mot entreprenørbransjen. Vår lange fartstid har gitt oss unik kunnskap om den norske anleggsbransjen, og et stort utvalg av effektive og driftssikre produkter. Vår virksomhet baserer seg på lang erfaring, spisskompetanse og høy fagkunnskap. Vi har god kjennskap til produktene vi selger, og er stolte av å tilby det beste innen anleggsutstyr.

Formidler av utstyr med høy kvalitet

Ankerløkken Equipment formidler anleggsutstyr og reservedeler til entreprenører, gruver, pukkverk og norsk industri. Vårt sortiment består av blant annet hydrauliske slaghammere, sorteringsskuffer, boretårn og støvdempingsutstyr. Vi har et stort delelager i Oslo. Ankerløkken Equipment arbeider prinsipielt med eksklusive avtaler for Norge via våre leverandører. Dersom det er noe du trenger, så har vi god tilgang til produkter og rask levering. Mange av produktene i vårt utvalg er allsidige og kan brukes på mange ulike prosjekter, uten at det påvirker kvaliteten på arbeidet negativt. En av våre nyeste leverandører er den japanske produsenten Yamamoto, som produserer miljøvennlige og hydrauliske bergsplittere. Bergsplittere fra Yamamoto kan splitte selv de hardeste materialer uten å bruke eksplosiver, og med lite støy og vibrasjon.

Vi selger både brukt utstyr og reservedeler

Det er viktig for oss at våre kunder er fornøyd med de produktene som de kjøper, og at utstyret skal fungere optimalt i mange år etter kjøp. Selv om deler blir slitte eller ødelegges etter hard bruk, er vi opptatte av å forlenge utstyrets levetid med god oppfølging. Derfor er en stor del av vår virksomhet å kunne tilby service, vedlikehold og reservedeler til alle anleggsmaskiner vi leverer. I tillegg til å selge nye produkter og reservedeler, har vi hos Ankerløkken Equipment også et utvalg av brukt utstyr for salg. Vi vet at anleggsutstyret vi selger er solid og driftsikkert og vil vare i årevis, og derfor vet vi også at produktene vi selger brukt er av høy kvalitet. Før vi legger produktene ut for salg på nytt, utfører vi alltid grundig vedlikehold og utskiftning av slitedeler.

Ta kontakt med oss

Er du på utkikk etter utstyr til din bedrift eller et spesifikt prosjekt? Ankerløkken Equipment har et stort utvalg produkter som vil gjøre jobben din enklere. Bruk vårt kontaktskjema eller ta kontakt på telefon 22 88 12 00 for en uforpliktende samtale om hva vi kan gjøre for deg.

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss