Ankerløkken Equipment leverer utstyr til alle typer anlegg

12/12/2019

Vi kan til tilby det meste av anleggsutstyr, blant annet hydrauliske slaghammere, sorteringsskuffer, bortårn, samt støvdempingsutstyr til bruk i anlegg- og bergverksektoren. Vi leverer også hydraulisk fjellsplitter, asfaltfres og jordbor. Vi har tilgang på det meste av produkter for bygg og anlegg, og kan skaffe det du trenger til arbeid eller prosjekt.Her kan du se en oversikt over våre leverandører.I tillegg legger vi stor vekt på å utføre kvalitetsbevisst service, og alltid ha tilgang til reservedeler til det utstyret vi selger. På denne måten kan du med sikkerhet vite at produktet du har investert i har mange år med sikker og velfungerende drift foran seg.

Vi leverer utstyr til både store og små virksomheter

Vårt store lager og våre solide leverandører av utstyr gjør det mulig for oss å levere utstyr til ethvert prosjekt, uavhengig av størrelse. Ankerløkken Equipment leverer utstyr til alt fra enkeltmannsforetak til store selskap med mange ansatte, og både kommunale og private prosjekter. Ingen oppdrag er for store eller for små for oss i Ankerløkken Equipment. Vi har levert alt fra små dyser til redningsbåter til utstyr for gruvedrift i Tana.

Stort utvalg og kort leveringstid

Vi vet at det er viktig med kontinuerlig drift på anlegg, og at nedetid i arbeidet kan koste mange penger. Derfor har vi har et stort delelager med mange tilgjengelige reservedeler, og vi kan sende utstyr til hele landet.For å kunne tilby gode løsninger for kunder over hele landet, benytter vi oss av to forhandlere av våre anerkjente kvalitetsprodukter i både nord, øst og vest. Våre forhandlere er Dagenborg Maskin AS i Troms og Finnmark og Vest Assistanse AS i Hordaland. I tillegg til salg og formidling av utstyr, kan disse også utføre service og vedlikehold på produkter fra våre leverandører.

Kontakt oss

Uansett om du har et stort eller lite prosjekt, så kan vi i Ankerløkken Equipment hjelpe deg. Vi leverer et bredt spekter av kvalitetsprodukter til markedsdyktige priser. Ta kontakt med oss eller ring oss på 22 88 12 00 for en hyggelig prat om hvordan vi kan bidra med utstyr til ditt prosjekt.

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss