HjemReferanser

Enklere arbeid med boretårn fra Ankerløkken Equipment

Roan Maskin AS

Roan Maskin AS er et maskinentreprenørfirma som driver med allsidig arbeid innen anlegg. De arbeider både med gravemaskiner og sprenging, og har investert i boretårnet ExcaDrill 38A, levert av Ankerløkken Equipment.

Daglig leder Kristian Nilssen forteller om hvorfor valget falt på ExcaDrill og Ankerløkken Equipment:

– Vi har tidligere hatt en borerigg og arbeidet med den. Med et boretårn ble mye av arbeidet vårt forenklet. Boreriggen har nemlig mindre rekkevidde enn gravemaskinen, og dette resulterte i mer tungvint arbeid og mindre fleksibilitet. Med gravemaskin med boretårn kan du enkelt flytte begge maskinene samtidig, og kan gjøre all jobben med kun én maskin. Med borerigg er man avhengig av å flytte to ulike maskiner, forklarer han.

Her kan du lese mer om bor fra ExcaDrill.

Tiltro til Ankerløkken Equipments produkter

Foto: Roan Maskin AS

Nilssen var optimistisk til å ta i bruk det nye boretårnet:

– Vi har stor tro på produktet, og så at vi kunne ha større kapasitet og rekkevidde på boring ved å bruke et slikt boretårn. I arbeidet vårt er vi for eksempel nødt til å komme over høye kanter, og dette får vi til med det nye boretårnet fra ExcaDrill.

Kristian Nilssen forteller videre om hvorfor valget falt på Ankerløkken Equipment da de skulle velge leverandør.

– Ankerløkken Equipment ble anbefalt til oss. I tillegg gjorde vi også undersøkelser på nettet på både dem og produktet. Derfor valgte vi dem.

Nilssen forklarer også hvordan de opplevde servicen fra Ankerløkken Equipment.

– Vi er fornøyde. Det har fungert veldig bra å arbeide med boretårnet fra Ankerløkken Equipment. Når vi har hatt problemer så har vi snakket med Ankerløkken, og de har ordnet alt på ryddig vis.

Ankerløkken rydder opp og gir helhetlig service

Videre forklarer Nilssen hvordan de opplevde å benytte Ankerløkken Equipment da de hadde behov for reservedeler og vedlikehold på produktet.

– Vi har benyttet oss av både reservedeler for slitedeler og service fra Ankerløkken i ettertid av kjøpet av boretårnet. De har vært utrolig hjelpsomme, og gitt oss veiledning og instrukser over telefon og e-post. På denne måten kunne vi ordne alt på egenhånd.

Roan Maskin AS og Nilssen selv har vært imponerte over oppfølgingen fra Ankerløkken Equipment.

– Da vi trengte hjelp tok de selv kontakt med fabrikken, og kunne fortelle oss hva det konkrete problemet var. Da løste alt seg helt fint.

Gravemaskin med boretårn utendørs
Foto: Roan Maskin AS

Anbefaler Ankerløkken

På spørsmål om de ville anbefalt Ankerløkken Equipment videre, nøler ikke Nilssen.

– Ja, det har jeg egentlig allerede gjort, svarer han blidt.

Nilssen utdyper videre:

– De er leverandører av robuste og bra produkter som tåler mye, og det er slikt solid utstyr som varer, avslutter han.

Trenger du utstyr for bygg og anlegg? Ankerløkken Equipment leverer utstyr av kvalitet, og tilbyr både veiledning og service ved behov. Ta kontakt med oss her, eller ring oss på nummer 22 88 12 00 for en prat om hva vi kan gjøre for deg.

Vi er fornøyde. Det har fungert veldig bra å arbeide med boretårnet fra Ankerløkken Equipment. Når vi har hatt problemer så har vi snakket med Ankerløkken, og de har ordnet alt på ryddig vis.

Kristian Nilssen
Roan Maskin AS

Andre referanser

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss