Velg Ankerløkken Equipment – vi leverer for norsk anleggsbransje

28/11/2019

Noe av det viktigste for oss i Ankerløkken Equipment er personlig og god kundekommunikasjon. Vi arbeider alltid for å kunne tilby våre kunder den beste supporten, og stiller oss til rådighet for å hjelpe når det gjelder bruk av utstyret vi leverer.

Om oss og vår virksomhet

Ankerløkken er en gammel familiebedrift, med historie helt tilbake til 1927. Bedriftens lange fartstid i bransjen har sørget for et godt, trygt og effektivt produkttilbud i mange år. Ankerløkken Equipment er en virksomhet fundamentert i bred kompetanse og høy fagkunnskap, hvor fokuset er rettet mot å kunne tilby kunden det beste innen anleggsutstyr.

Hvem leverer vi for

Ankerløkken Equipment leverer for både private og kommunale kunder, og kan tilby produkter, service og support for både små enkeltmannsforetak og større virksomheter. Uansett størrelse på bedrift eller prosjekt, så kan vi tilby det beste utstyret for jobben.Vår ekspertise ligger i anleggsutstyr for norsk bransje. Men vi leverer også utstyr, produkter og service til en rekke andre fagfelt. Kontakt oss i dag om du lurer på om vi leverer løsninger for ditt spesifikke prosjekt eller din bedrift.

Kontakt Ankerløkken i dag – vi leverer det du trenger!

Ankerløkken Equipment har mange års erfaring i bransjen, og leverer et helhetlig produkttilbud med både rådgivning og oppfølging. Trenger du anleggsutstyr for din virksomhet eller ditt prosjekt? Kontakt oss på våre nettsider her, eller se vårt produkttilbud her.

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss