Utvalgte produkter for bygg og anlegg

2/1/2020

Helhetlig resultat med kantstøperen «Curb Cadet» fra Gomaco

Letthåndterlig kantstøpemaskin fra Gomaco.

Produsenten Gomaco leverer kantstøpemaskinen Curb Cadet, en maskin som arbeider etter en patentert metode utviklet av leverandøren selv. Denne prosessen er en effektiv og sikker metode for å produsere fortauskanter, og sørger for et helhetlig og pent resultat. Les mer om kantstøperen fra Gomaco her.Kantstøpemaskinen har et bakmontert belte for god bevegelse, og drives av hydraulisk motorkraft. Den er enkel og fleksibel å flytte på, og kan effektivt transporteres fra sted til sted ved hjelp av egen fremdrift. Den er også utformet i minst mulig størrelse for å sørge for plassbesparelse, og har en rekke tilleggsfunksjoner som gjør den lett og effektiv å arbeide med.Les mer om Curb Cadet på Gomacos egne hjemmesider her.Gomaco er en verdensledende produsent av utstyr for konstruksjon og betonglegging. Med oppstart og historie helt tilbake til midten av 60-tallet, har firmaet mange år med erfaring og kompetanse bak seg. Velg Curb Cadet fra Gomaco levert av Ankerløkken Equipment for ditt neste kantstøpeprosjekt, og du er garantert et jevnt og godt resultat.

Effektiv asfaltfres med utstyr fra Simex

Simex PL1000 kompaktorlaster for gravemaskin

Vi i Ankerløkken Equipment leverer asfalt- og betongfres fra Simex. Freserne kan benyttes til alle prosjekter hvor det er nødvendig å fjerne asfaltdekker, enten totalt eller delvis. Ved hjelp av Simex sin asfaltfres blir det enklere å foreta vedlikehold og reparasjon av fortau for alle typer prosjekter.Trykk her for å lese mer om asfaltfreseren fra Simex.

Fleksibel kompaktorplate fra SAES

SAES kompaktorplater kan monteres på kjøretøy med hydrauliske funksjoner

Kompaktorplater fra SAES er et effektivt og fleksibelt verktøy, som kan monteres på gravemaskiner og drives av hydraulisk motorkraft. Kompaktorplaten brukes til jordpakking til ulike formål. Den kan komprimere jord, granulat, grøfter, fyllinger, skråninger og diker, og kan ta seg fram der det ellers er vanskelig terreng for maskiner. Med en fleksibel, mekanisk rotasjonsenhet og sterk sentrifugalkraft kan kompaktorplaten fra SAES utføre presis jordpakking fra flere posisjoner og vinkler, og er utmerket til arbeid i ujevnt og ulendt terreng.Se mer om kompaktorplate fra SAES på våre produktsider her.

Kontakt oss – vi leverer kvalitetsutstyret du behøver for ditt prosjekt!

Trenger du veiledning i valg av utstyr, eller oppfølging i bruk av produkter? Ankerløkken Equipment kan hjelpe deg. Kontakt oss på våre nettsider her, eller ring oss på nummer 22 88 12 00.

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss