Slik fungerer sorteringsskuffer

25/10/2022

Sorteringsskuffer kan festes på gravemaskiner, hjullastere, traktorgravere og minilastere. Den er hydraulisk drevet og enkel å håndtere. En sorteringsskuff benyttes gjerne både før og etter at arbeidet med knusing av stein begynner. En sorteringsskuff er også multifunksjonell og kan håndtere alt fra avfall fra byggeplassen til torv, røtter og kompost.

Typiske bruksområder for sorteringsskuffer:

 • Forberede jord for prosjekter innen landbruk, idrettsbaner og store hager
 • Polstring og gjenfylling: Rense utgravd materiale for bruk til fylling over kabler og rør
 • Kompostering: Blande sammen ulike materialer for å lage et godt kompostmateriale
 • Industrielle bruksområder: Sikte og sortere ut ulike materialer også klebrige og ujevne materialer
 • Resirkulering: Sortere ut materiale som ikke kan gjenvinnes
 • Sikting av torv: Sikte ut store materialer for å håndtere lette masser

Simex sorteringsskuff er utviklet med et nytt, patentert system som muliggjør enkel justering av avstanden mellom sikteknivene uten unødvendig dødtid. Sorteringsskuffen monteres enkelt på gravemaskinen, og kan leveres i ulike størrelser.

Kvalitetsmateriale beregnet på ulike arbeidsområder

Med Simex sorteringsskuffer kan du sikte, sortere og laste materialer på lastebilen i en og samme operasjon. Dette gir smidige arbeidsprosesser og økt produktivitet på arbeidsplassen. Sorteringsskuffen er et allsidig verktøy som kan sortere materialer av ulik størrelse.

En sorteringsskuff med smarte funksjoner

Ved hjelp av det hydrauliske systemet justerer du enkelt avstanden på sikteknivene fra hytten på gravemaskinen. Dermed kan du behandle ulike fraksjoner uten at det er nødvendig å gjøre manuelle innstillinger på sikteskuffen. Du kan også justere hastigheten på virvlingen etter hvilke materialer det er som skal siktes.

Fordeler med sorteringsskuffene fra simex:

 • Rask justering av avstanden mellom sikteknivene
 • Effektiv med våte og klebrige materialer
 • Høy produktivitet
 • Enkel å operere
 • Enkel opplasting
 • Lett utskiftbare siktekniver

Kontakt oss gjerne for pris og annen informasjon.

Sikteskuffene fra Simex håndterer like godt klebrige masser som tørre. Med siktekniver av ulik størrelse får også sorteringskuffen en enda mer allsidig og optimal rotasjon, med muligheten til å håndtere ulikt materiale. Sikteknivene kan enkelt byttes ut uten å demontere resten av sorteringsskuffen.

Les mer om sikteskuffen og andre produkter fra Simex her.

Sorteringsskuff fra Difco

Sorteringsskuffer fra Difco er det også høy etterspørsel etter. Dette er sorteringsskuffer som er designet for å møte bransjens behov innen resirkulering og on-site sortering. Sorteringsskuffen minimerer co2 fotavtrykk samtidig som den holder kostnadene nede under drift. Sorteringsskuffen skiller seg ut fra andre leverandører ved at standardmodellen leveres med en rekke tilleggsutystyr ferdig montert på sikteskuffen.

Sorteringsskuffene fra Difco kommer i 6 ulike størrelser for gravemaskiner fra 2 - 30 tonn. Egne modeller for hjullaster er også tilgjengelig. All-Star leveres som standard med 20 mm disker, men kan etter ønske leveres i størrelser fra 8 - 40 mm.

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss