Skreddersydd anleggsutstyr

10/5/2021

Behovstilpasset leveranse

Vi har ekslusive forhandleravtaler med flere av våre leverandører, og har samarbeidet med disse i en årrekke. Dette gjør at vi kjenner leverandørene våre svært godt. Vi har høy kompetanse på produktene deres og vet hva som er deres fremste styrker. Dette gjør oss i stand til å behovstilpasse leveransen vår og gi gode, konkrete råd til hver enkelt kunde. Det viktigste for oss er at kundene føler seg ivaretatt og at de får levert produkter som effektiviserer og optimaliserer hverdagen deres.Les mer om hvordan vi rådgir rundt valg av hensiktsmessig anleggsutstyr her.

Skreddersøm i samarbeid med leverandørene våre

Den nære kontakten vi har med både kunder og leverandører, åpner for spennende samarbeid og prosjekter. Gjennom tett kommunikasjon med kunden, og med vår egen kunnskap liggende til grunn, klarer vi å finne ut akkurat hva de er ute etter. Deretter ser vi på hvordan vi best kan løse dette, enten gjennom spesielle sammensetninger av tilleggsutstyr og -applikasjoner eller ved modifisering og tilpasning av standardprodukter fra leverandør.Fleksibiliteten vi kan tilby tror vi kundene våre setter pris på. Blant leverandørene vi har levert skreddersydde produkter i samarbeid med er Duztech og Excadrill.Sammen med Duztech fikk vi produsert en mobil vannkanon med ekstra stor vanntank på bestilling fra Feiring Bruk AS. Les mer om leveransen her.

Allsidige anleggsprodukter

I de fleste tilfellene er det ikke behov for omfattende skreddersøm. Leverandørene våre har brede produktserier og mye tilleggsutstyr tilgjengelig, slik at vi kan levere utstyr som passer for de aller fleste. Vi har mange svært allsidige produkter, med flere ulike bruksområder. For eksempel har vi slaghammere som kan knuse stein og rive betongbygg, men som også egner seg for bruk i tunneler eller under vann.Les mer: «Vi leverer for små og store oppdrag».

Har du en utfordring til oss? Ta kontakt!

Vi synes det er spennende å løse nye utfordringer, og ingenting er bedre enn fornøyde kunder. Dersom du har en utfordring til oss eller et konkret behov du trenger en løsning på vil vi gjerne at du tar kontakt. Vi er alltid tilgjengelig for en uforpliktende samtale.

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss