Nye løsninger fra Ankerløkken Equipment

7/5/2020

Vi velger ut de beste merkevarene fra anerkjente produsenter, slik at vi alltid kan levere det beste til våre kunder. Våre leverandører er sertifiserte produsenter av kvalitetssikkert utstyr, som vi er stolte av å kunne tilby varer fra.

Nyskapende produkter fra Dynaset

Hos Ankerløkken Equipment tilbyr vi produkter fra anleggsleverandøren Dynaset, som leverer produkter basert på hydraulikk-teknikk. Vi leverer alle produkter som produseres av Dynaset, og kan tilby veiledning og support for bruk av alt utstyr fra dem.Se produkter fra Dynaset på våre produktsider her. Hydraulikk-teknologi er en anvendelse av energi som tilhører fluidmekanikken. Det er en teknologi som benytter væsker til overføring av energi i rør, sylindre eller pumper.Dynaset er en finsk produsent, som spesialiserer seg på hydraulikk-drevne generatorer, kompressorer, sveiseapparat, vannpumper og høytrykkspylere. Produktene deres benytter hydraulikk-energi fra mobilt maskineri, og omgjør det til energi som kan benyttes for andre produkter og apparater. Den omgjorte energien kan brukes til å skape elektrisk kraft, høytrykksvann, trykkluft, magnetisme og vibrasjon. Utstyr fra Dynaset kan benyttes i alle mulige sektorer og industrier.Apparatene fra Dynaset er ment å være enkle og fleksible i bruk, og kan flyttes på og brukes der det er behov for dem. Fordi de bruker energi som er omdannet fra andre apparater, trenger ikke produktene fra Dynaset å være stasjonære. De kan kobles til motorer i bil, gravemaskin eller til og med motorsykler. På denne måten kan du ta med deg utstyret der du trenger det, og benytte dine egne kjøretøy for å drive maskinene. Trykk her for å se Dynasets produkter på deres egen hjemmeside.Alle produkter fra Dynaset er utviklet og konstruert i Finland. Dynasets produkter er optimaliserte for å maksimere energi og bruk i forhold til størrelse på produktene. På denne måten er utstyret enkelt og fleksibelt å bruke, og gir maksimalt utbytte i energi. Dynaset er innovative og nyskapende i sitt arbeid med hydraulikk, og regnes som markedets beste leverandører på dette feltet.

Kontakt Ankerløkken Equipment, og finn produktet som passer deg og ditt prosjekt

Er du interessert i våre produkter, fra Dynaset eller andre produsenter? Vi kan tilby veiledning og råd for å finne det anleggsutstyret du trenger, og vi tilbyr den oppfølgingen du behøver for å bruke utstyret. Kontakt oss i dag på våre hjemmesider her, eller ring oss på nummer 22 88 12 00.

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss