Møt oss på Vei og Anlegg 2-6 mai 2018 Stand C12

26/4/2018
messe, vei, anlegg, 2018

Den største nyheten vil være ExcaDrill med Furukawa drifter.Nå er ExcaDrill tilgjengelig med Furukawa driftere, og den første maskinen med denne kombinasjonen vil bli vist under Vei og Anlegg 2018. Furukawa HD 700-serie driftere er designet for å minimere støy og vibrasjon uten å redusere ytelse. FRD har utviklet markedets første Dual-Damper system. Ved å holde borkronen stabilt mot steinen til enhver tid under boring, reduserer det aktive dempersystemet sjokkbølger til et minimum, samtidig som maksimal kraft og energi opprettholdes. Det unike dempersystemet gir rettere hull og lengre levetid på borstål.I første omgang er det de tre største ExcaDrill-modellene som vil få Furukawa-driftere. Med ExcaDrills solide konstruksjon og Furukawas ytelse så har vi tro på at dette vil bli en super kombinasjon med høy kvalitet. Vi ser at kundene er veldig fornøyde med ExcaDrill, og ser det som en stor fordel at man kan bruke tårnet til å hjelpe seg frem i terrenget.

drifter, furukawa
Excadrill, Junttan

DUZTECH TWG er en selvforsynt støvdempingsenhetStøvdempingskanonen er montert på en tilhenger med integrert vanntank og generator. Støvdempingskanonen bruker en kraftig vifte til a spre en fin vanntåke som knytter seg til støvpartikler i luften og tar de til bakken.Tilhengeren er uavhengig av vann- og strømforsyning, og kan derfor brukes på steder hvor det ikke er tilgang på lokal strøm og vann. Maskinen kan også tilkobles strømnettet og/eller lokal vannkilde.Rammen er kraftig bygget for røff bruk, og har integrert vanntank. Vanntank og generator er plassert lavt hvilket gjør det mulig for støvdempingskanonen å rotere 350° samtidig som enheten er veldig kompakt.DUZTECH TWG-serien er også tilgjengelig som frittstående skid/truck monterte enheter. Støvdempingskanonen og generatoren er montert på en mobil vanntank. Enhetene er montert med gaffelkanaler og kan flyttes av en hjullaster, eller monteres på en lastebil og enkelt flyttes mellom arbeidsplasser. Standard utstyr: variabel kastelengde, automatisk svingsystem, tørrkjøringsvern, 5000 liters vanntank etc.

Duztech på henger

Gomaco Curb Cadet kantstøpemaskinEr en selvgående og kompakt maskin for glidestøping av kantsteiner på bussholdeplasser, parkeringsplasser, fortau etc. Maskinen flyttes enkelt mellom prosjektene. Støpeformene kan raskt skiftes ut til andre profiler, og maskinen kan støpe kanter opptil 305 mm bredde og 356 mm høyde. Maskinen er enkel å betjene med manuell styring og et oversiktlig kontrollpanel. Materlommen fylles direkte fra betong bil, og maskinen sørger for en jevn fordeling av betongen og gir en flott finish på kantsteinen. Curb Cadet er den minste maskinen i Gomacos brede utvalg av kantstøpemaskiner.

Gomacco, kantstøpemaskin

Yamamoto hydraulisk fjellsplitterDen vi skal ha utstilt er en HRB-1000 som veier 650 kg, og er beregnet for bæremaskiner fra 7 tonn og oppover, men vanligvis 15 – 25 tonn. For HRB-1000 kreves det 102mm borehull, og man trenger 3 borrigger for å holde en Yamamoto i full drift. Fjellsplitteren finnes i to størrelser, HRB-1000 og HRB-1700. Kan brukes både til vertikal og horisontal splitting. Veldig godt egnet i ømfintlige og tettbygde områder, siden den ikke avgir vibrasjoner eller steinsprang. Dette gjør at det ikke er behov for å sperre av veier og lignende under bruk. Man trenger ingen sertifikater eller spesialutdanning for å bruke splitteren, slik som ved sprengning.

Yamamoto, bergsplitter

NÅR ERFARING TELLER

Ankerløkken logo
Logo leverandører

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss