Innovativ hydraulisk teknologi fra Dynaset

18/1/2021

Ankerløkken Equipment har vært stolt leverandør av produkter fra Dynaset i mange år. Dette gjør at vi har høy kompetanse på deres produkter, og kommer gjerne med kyndig veiledning rundt valg og anvendelse av utstyret.

Innovative hydrauliske løsninger

Produktene fra Dynaset benytter hydraulikk-energi fra mobilt maskineri. Dette omgjøres til energi som kan benyttes for andre produkter og apparater. Den omgjorte energien kan benyttes på mange måter, blant annet til å skape elektrisk kraft, høyttrykk eller vibrasjoner. Felles for alle de innovative produktene fra Dynaset er at de øker effektiviteten, er enkle å manøvrere og kan brukes akkurat der det er behov for dem.Les mer om Dynasets innovative teknologi og produkter her.

Dyprensing av vei, asfalt og andre overflater med Dynaset KPL

Dynaset KPL er en alt-i-ett hydraulisk drevet kompakt høytrykksspyler for dyprensing av vei og asfalt. Den lar deg enkelt og effektivt rengjøre store områder, uten at det er nødvendig med påfyll av vann underveis. Applikasjonen kobles enkelt på gravemaskin, traktor, eller annet motordrevet kjøretøy. Den rengjør helt ned i porene på asfalten og fjerner alt av sand og støv.Høytrykksspyleren sparer både vann, plass, tid og miljøet. Resultatet er ikke bare at flaten som rengjøres blir grundig renset – også luften blir renere, noe som gjør arbeidsforholdene på anleggsområdet bedre.Se demonstrasjon av Dynaset KPL her.

Øk effektiviteten med Dynaset HVB

Med Dynaset HVB Hydraulic Vibra jobber du raskere, enklere og mer effektivt. Dette verktøyet monteres på gravemaskin eller traktorgraver, og omdanner hydraulisk kraft til vibrasjoner. «Hydraulic Vibra» er enkel å bruke, og aktiveres med ett tastetrykk fra førerhytta. Når vibrasjonen er aktiv, optimaliseres ytelsen og arbeidsprosessene effektiviseres. Dette er en enkel og kostnadseffektiv måte å gjøre anleggsutstyret ditt mer allsidig.Vibrasjonene fra Dynaset HVB gjør at du kan kutte tiden som brukes på flere essensielle oppgaver under anleggsprosjekter. Gravemaskinen vil mer effektivt kunne penetrere hardt, frossent eller ujevnt underlag. Gravemaskinskuffen tømmes enklere, uten at klebrig jord blir sittende, og det blir også mulig å pakke jord med gravemaskinen uten bruk av platekomprimator eller lignende.Se demonstrasjon av Dynaset HVB.

Hydraulisk «Power Take-Off»

Dynaset PTO lar deg omdanne mekanisk kraft til hydraulisk kraft ved å drive motorkraft gjennom en hydraulisk pumpe. Dermed muliggjøres mobil bruk av hydraulisk utstyr på alle kjøretøy.Power Take-Off brukes i en rekke industrier, blant annet innen veiarbeid, konstruksjon, infrastruktur og annet anleggsarbeid. Det finnes flere ulike modeller, for å gjøre PTO kompatibel med biler og andre motordrevne kjøretøy, men også skip og båter. Vi hjelper deg gjerne med å velge den PTO-modellen som passer til ditt kjøretøy og dine behov.

Kontakt oss for mer informasjon om produkter fra Dynaset

Produktene vi har nevnt her er naturligvis bare et utvalg av alt det Dynaset kan levere. Vi er forhandler av hele Dynasets produktsortiment, og kan blant annet også veilede deg i valg av vannpumpe, lensepumpe og kompressorer av høy kvalitet. Vi har et helhetlig servicetilbud og et velutstyrt delelager som sikrer tilgang på slitedeler i mange år fremover. Dette gjelder for utstyr og maskiner fra alle våre leverandører – dermed kan du være sikker på at anleggsutstyr fra Ankerløkken Equipment er en trygg og langsiktig investering.Kontakt oss for mer informasjon om våre produkter og tjenester.

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss