Gjenvinning av materialer på anleggsområdet

15/2/2021

Blant annet forsøker vi å tilrettelegge for at så mye arbeid som mulig kan gjøres på selve anleggsområdet. Vi har også en rekke produkter som gjør det enklere å gjenvinne og gjenbruke materialer på stedet.

Ankerløkken bidrar til en mer miljøvennlig byggeplass

Det er mange grunner til å legge til rette for en mer miljøvennlig byggeplass. Først og fremst er ansvaret for miljøet noe vi alle deler. Samtidig har produktene vi fører som ivaretar miljøet også andre fordeler, både når det kommer til effektivitet, ressursutnyttelse og arbeidsmiljø.I tillegg til å levere utstyr som gjør prosessene på byggeplassen mer miljøvennlige mens de pågår, gjør vi også vårt for å øke levetiden på produktene. Vi har et helhetlig servicetilbud og et omfattende delelager. Når kundene våre slipper å stadig investere i nytt utstyr, sparer det både penger og miljøet.Vil du lese mer? «Miljøvennlig byggeplass med utstyr fra Ankerløkken Equipment».

Gjenbruk av materialer med Simex knuse- og sorteringsskuff

Knuse- og sorteringsskuffene fra Simex gjør det enklere å gjenbruke materialer på anleggsområdet. Knuseskuffen har et unikt rotorsystem som sørger for effektiv knusing av en rekke ulike materialer, blant annet jord, asfaltflak, armert betong og rivningsavfall. De knuste materialene kan deretter brukes på nytt i andre funksjoner, men vil også ta opp mindre plass på anleggsområdet.Sorteringsskuffen er ideell for å separere ulike materialer, for eksempel dersom noe skal gjenvinnes mens annet skal kjøres til deponi. Den smarte skuffen gjør det mulig å sikte, sortere og laste materialer med samme applikasjon.Les mer om Simex knuseskuff her og Simes sorteringsskuff her.

Fresere fra Simex kutter i transport av avfall

Simex’ asfalt- og betongfreser freser dypt og effektivt, uavhengig av helning på flaten. En annen fordel med å benytte en fres til fjerning av betong- og asfaltdekker, er at det reduserer mengden avfall som må kjøres på deponi. Ved fresing er det nemlig mulig å lempe den oppfreste massen på siden av veien eller benytte den som tilbakefyll. Velger man heller å hakke opp asfalten eller betongen, må restene kjøres til avfallsdeponi. De ulike freserne fra Simex leser du mer om her.

Lucky grusharpe gir optimal utnyttelse av ressurser på stedet

Et annet produkt som gir effektiv sortering av materialer på byggeplassen, er grusharpen fra Lucky. Anleggsprosjekter gir et nesten umettelig behov for jord og grus, og med en sorteringsharpe blir det enklere å få tak i tilstrekkelig med materialer. Grusharpen bidrar til optimal utnyttelse av ressurser som allerede finnes på stedet. Fordi den er mobil og enkel å flytte rundt, kan den også redusere kjøretid på lastebiler ved at den sorterer der hvor grunnmaterialet finnes.Grusharpen fra Lucky har et intelligent design som gjør at den renser seg selv og enkelt monteres og demonteres. Det betyr at den, i tillegg til å spare miljøet, også frigjør tid for anleggsarbeiderne. Les mer om Lucky grusharpe her.

Rivningsutstyr fra Furukawa

Når større konstruksjoner i betong eller andre sterke materialer skal destrueres, har Furukawa utstyret for jobben. Deres primær- og sekundærknusere samt sakser og klyper sørger for effektivt utført rivings- og demoleringsarbeid. Rivnings- og sorteringsklypen er blant annet utmerket for å håndtere og sortere byggavfall og gjenvinningsmateriale.Furukawa er et velkjent navn i bransjen, kjent for å levere anleggsutstyr av aller ypperste kvalitet. Les mer om rivnings- og demoleringsutstyr fra Furukawa her.

Kontakt oss for mer informasjon

Er du interessert i å gjøre anleggsarbeidet mer effektiv og bærekraftig, og ønsker å vite mer om anleggsutstyr som tilrettelegger for dette? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne!

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss