Forhandler av kvalitetsprodukter fra Simex

29/3/2021

Ankerløkken Equipment har vært forhandler av produktene til Simex i Norge siden 2007. Vi kjenner produktene og leverandøren godt og hjelper deg gjerne med å finne de riktige produktene for deg.Vil du ha mer informasjon om produktene fra Simex? Ta kontakt med oss her!

Simex effektiviserer veiarbeidet

For arbeid på og langs vei leverer Simex utstyret du trenger. Deres asfalt- og betongfreser egner seg utmerket for fullstendig eller delvis fjerning av betong- og asfaltdekker, enten det er for å forberede grøfting eller ved vedlikehold av asfaltert vei. Mulighet for forhåndsinnstilling og nivåregulering sikrer jevn fresedybde, selv på brede flater. Fresene fungerer ikke bare på horisontale flater, men kan også brukes vertikalt og i helling.Simex har også en rekke andre applikasjoner for vedlikehold av vei, blant annet grus- og asfaltutleggere, Simex Rail Planer og Simex Rumble Strip Grinder.

Applikasjoner for forflytning og sortering av materialer

Simex har flere smarte skuffer til gravemaskin, som forenkler både materialforflytning og -håndtering. Knuseskuffen er spesielt utformet for å redusere volumet på oppgravd masse på stedet. Skuffen har et intelligent rotorsystem som gir effektiv knusing av blant annet tegl, asfaltflak, betong, treverk, jord og vått eller fuktig materiale, men også hardere materialer som armert betong og rivningsmateriale av ulik karakter. Simex leverer knuseskuffer til både gravemaskiner og kompaktlastere.For optimal produktivitet og effektivitet på anleggsområdet, anbefaler vi også Simex sikteskuff. Sikteskuffen lar deg sikte og separere ulike materialer på stedet. Dermed kan du skille ut materialer som kan gjenvinnes, og det som eventuelt må kjøres på deponi. Avstanden mellom sikteknivene justeres enkelt etter hva som skal sorteres.

Rotasjonsfres for harde underlag

Når det skal jobbes på harde eller middels harde underlag, er det ikke alltid at gravemaskinskuffen er rett applikasjon for jobben. Simex har rotasjonsfres med ulike egenskaper som gir effektiv og nøyaktig fresing av stubber, tele, murpuss og betong.Dette er en applikasjon som blant annet egner seg i forbindelse med:

  • grøfting
  • profilering og overflatebehandling av vegger i betong
  • arbeid i tunneler
  • steinbrudd med myke bergarter
  • riving
  • mudring

Simex rotasjonsfres har et lavt støynivå, noe som også gjør den velegnet for arbeid i boligområder og andre områder med mye infrastruktur.

Grøftefres med høy presisjon

Grøftefresen til Simex er spesielt tilpasset fresing av harde overflater, og freser effektivt og med høy presisjon. Dette er en applikasjon spesielt utviklet for fresing av smale grøfter, mikrogrøfter og operasjoner av sensitiv karakter, for eksempel legging av fiberkabler. Grøftefresen har eksepsjonell ytelse, lavt støynivå og skaper minimalt med vibrasjoner, slik at den har minimal påvirkning på omgivelsene sine.

Miljøvennlig anleggsarbeid med Simex

Applikasjonene fra Simex øker ikke bare effektiviteten på anleggsområdet, men kan også bidra til mer bærekraftige arbeidsprosesser. Fresene finmaler asfalt og betong, slik at det kan gjenvinnes og brukes som tilbakefyll i grøft. Dette gir bedre ressursutnyttelse, samtidig som man sparer tid når man slipper å kjøre bort masse. Også sorteringsskuffen bidrar til økt gjenvinning, bedre utnyttelse av tilgjengelig materiale. Når flere operasjoner kan utføres på stedet og med samme applikasjon, gir det også mindre kjøring inne på anleggsområdet.Les mer om vårt utstyr for gjenvinning på stedet og ivaretakelse av miljøet her.

Kontakt oss for mer informasjon om produktene til Simex

Vi er stolt forhandler av produkter fra Simex gjennom mange år, og svarer gjerne på spørsmål om deres produkter og utstyr. Ta kontakt med oss – vi er alltid tilgjengelig for en hyggelig prat!

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss