UNIC Minikran – vår mest fleksible arbeidskran

4/1/2021

Minikranene er et produkt utviklet av Furukawa-gruppen, og distribueres av Unic Cranes Europe i det europeiske markedet. Furukawa er en anerkjent leverandør av maskiner og utstyr til anleggsbransjen, kjennetegnet av seriøsitet og ekstremt høy kvalitet på sine produkter.Les mer om minikranene fra Furukawa UNIC her.

Fleksible minikraner kommer til overalt

Minikranene fra UNIC brukes allerede over hele verden, til utførelse av et bredt spekter av prosjekter. Deres kompakte og innovative design gjør at kranene kommer til nærmest overalt, men likevel kan håndtere tunge løft. De løfter like stabilt fra bakkeplan som på tak eller under jorden. Muligheten for nivåkompensering gjør at kranene står stødig, selv under løft på ujevnt underlag.Fra løfting av vinduer ved rehabilitering- eller byggeprosjekter og mindre løft i kjøpesentre og næringsbygg, til gruvearbeid, installasjon av akvarium og løfting av dinosaurer utenfor en idrettsarena i Tsjekkia – minikranene fra UNIC kan brukes til det aller meste og er klare for flere utfordringer i det norske markedet.Les mer om både vanlige og mer utradisjonelle arbeidsdager for UNICs minikraner på bloggen til Unic Cranes Europe her.

Kompakt kran med høy arbeidskapasitet

UNICs mini-edderkoppkraner er verdens mest kompakte kraner, uten at det kompakte designet går på bekostning av arbeidskapasiteten. De er derfor det ideelle valget for effektive arbeidsprosesser der plassen eller tilgangen er begrenset. Den minste kranen måler kun 60 cm i bredden når den er i transportmodus, og kommer enkelt gjennom en standard døråpning. I utslått posisjon kan den likevel løfte opptil 1 tonn med last, med optimal presisjon og stabilitet, og en maksimal løftehøyde på 5,5 meter. Samtidig kan den største modellen løfte hele 10 tonn, og med maksimal lengde på bommen har den en løftehøyde på over 30 meter.Kranene har flere intelligente egenskaper som bidrar til å øke fleksibiliteten ytterligere. Med hvite belter setter de ikke merker på gulv når de brukes til å utføre arbeid innendørs. Alle UNIC minikraner er også utstyrt med intelligent motorstyring. Dette bidrar til en bedre prosjektøkonomi og mer miljøvennlig drift.

Miljøvennlig «øko-kran» gir utslippsfri løfting

For arbeid der strømtilførselen er begrenset eller dersom arbeidsområdet er spesielt sensitivt, er UNICs øko-serie rett for jobben. «ECO-UNIC» består av to batteridrevne modeller, med kapasitet til å løfte 1 og 3 tonn. De løfter sikkert og effektivt uten røykdannelse eller å gi fra seg skadelige utslipp. Ulikt UNICs øvrige minikraner, kan øko-kranene både kjøre på belter og hjul. Innovativ teknologi gjør at kranen ikke etterlater merker på lyse eller behandlede gulv og overflater, uansett hvilken løsning du velger.

Kontakt oss for mer informasjon

Vil du ha mer informasjon om minikranene fra UNIC? Vi er svært fornøyd med dette tilskuddet til vår produktportefølje og svarer gjerne på alle spørsmål du måtte ha. Ta kontakt med oss for en hyggelig samtale.

Siste nytt

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om produktene vi tilbyr

Kontakt oss